Thank yоu girls!

by - март 16, 2014Днес бих искала да благодаря на две страхотни блогърки за подкрепата и за това , че споделиха блога ми в техните FB страници - Mannierox (http://www.mannierox.com/) и Sunday Fairytale (http://sunday-fairytale.blogspot.com/). Благодаря ви за споделянето и за прекрасните публикации, които създавате.Продължавайте да бъдете все така креативни и мили! 
И една молба към всички, които четат блога ми или само го разглеждат - нека помогнем на Мани в начинанието й - http://www.youtube.com/watch?v=rGFuRq6q9_w
Повече информация може да видите тук - http://www.mannierox.com/2014/03/blog-post_13.html

Успех Мани!!! <3

                                                       


Love you,

XOXO

You May Also Like

6 коментара

 1. Awwwwwwww!!!!!!!! Това е едно от най-милите неща някога! Много ти благодаря, мила! Блога ти адски ми допада, харесва ми че е разнообразен и толкова нетипично изглеждащ, абее! Давай все така! Винаги може да разчиташ на подкрепата ми ;))
  Добре, че отвреме на време си проверявам, кой ме следи в GFC, че кой знае кога щях да те намеря хаха ;)
  <3

  ОтговорИзтриване
 2. И аз благодаря за милите думи, радвам се, че блога ми ти харесва, и че имаш мнение за него :) Радвам се, че е и нетипичен, тъй като исках да избягам малко поне от клишетата. А твоя е направо смайващ в новия комикс стил :P Отново ти благодаря за всичко, а и твоят блог е един от първите, които следя и ме запали да започна свой собствен:)

  ОтговорИзтриване
 3. Оооо, много мило ми стана <3 Аз благодаря за милите думи! :) Много успехи и верни читатели! :)

  ОтговорИзтриване
 4. И аз ти благодаря за support-а :) Пожелавам ти и на теб много успехи, още много страхотни публикации и още повече читатели :) <3

  ОтговорИзтриване
 5. Отговори
  1. За такива готини хора мога само мили постове да пиша :)

   Изтриване

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥