Realash - Eyelash Enhancer pt.2

by - януари 08, 2015
Здравейте красавици!

Мина един месец от както използвам серума за мигли Realash и е време за публикация, в която ще ви разкажа малко повече за самия серум, а и ще видим резултатите и как се отрази на миглите ми за това време. Първата ми публикация за Realash - Eyelash Enhancer можете да видите тук.Както и в предишния пост споменах, флакона на серума идва запечатан, което е гаранция, че не е използван от друг преди вас. Идва в картонена опаковка (която в момента е в доста кофти състояние), на която е изписан състава и основна информация за серума.


Флакона е стерилен и е с количество 3 мл. Според мен е достатъчен поне за 4-5 месеца. Срока на годност след отваряне е 12 месеца.

Съдържанието:


Едно от нещата, които ми направиха впечатление е серийния номер на тубичката, който предполагам е сложен с цел да няма фалшификати, както знаем почти всичко вече има реплика, та няма да се учудя и на серума да се появи такава. Обещанията, които производителя дава са по-плътни, по-тъмни и по-дълги мигли, като серума би трябвало да има ефект още след първия месец на употреба. Realash укрепва миглите от корена и едновременно с това стимулира и растежа им. Бонус е и това, че предотвратява падането на мигли.


Благодарение на удобната четчица серума се нанася страшно лесно, по линията на горните мигли. Винаги преди да го нанеса почиствам очите си добре от спирала и очна линия. Нанасям го всяка вечер преди лягане, като признавам си, пропуснах 2-3 вечери около празниците. Серума няма мирис и е доста течен, попива веднага и няма никакъв дискомфорт или усещане, че имате нещо на клепачите. Не е необходимо да се нанася голямо количество от продукта, което го прави доста икономичен. Не трябва да се нанася на долните мигли, за хора с лещи е препоръчително да ги свалят при употребата на серума и да ги сложат отново 15 мин. след като е нанесен.


На снимките отдолу можете да видите снимките ми преди и след едномесечна употреба на Realash.И така, равносметката за един месец. Не знам от снимките колко се вижда, но моите мигли са тънички, поне аз така ги определям. Есента разбира се, всичко изпопада и се поразредиха. Дължината също варира, има месеци, в които стават доста дълги, има и месеци, в които все едно съм ги подстригвала с ножицата. 
Най-забележителен ефект и всъщност по това разбрах, че серума действа, са миглите във вътрешната част на окото, които на снимките почти не се виждат. Станаха дълги колкото и останалите, а преди бяха едни късички, никакви ги нямаше. Осен това виждам и улътняване на косъмчетата, което много ме радва. За дължината можете да придобиете представа от снимките, аз виждам малка разлика от преди. Много ми се иска да станат и по-тъмни, но за сега все още са си светлички. 
Нямам търпение да минат 3 месеца, за да видя какъв ще е резултата тогава, защото както е тръгнало май ще мога лятото да си правя вятър на плажа като пърхам с мигли :D

Повече информация можете да намерите в сайта на Realash, както и цените на серума.Love you,

XOXO

* Продукта ми е предоставен за тест от PR, мнението ми е изградено на базата на едномесечна употреба на продукта и не е повлияно по никакъв начин. 

You May Also Like

4 коментара

 1. hello sweetie :)

  nice post!, great pics so inspiring . . .

  love design of your blog ... like everything!

  Tell me how about follow each other?

  Let me know please, I always follow back :)

  Have an inspiring day :**

  keep in touch

  xoxo

  www.thegrisgirl.blogspot.com.es

  ОтговорИзтриване
 2. Невероятен ефект!! И аз съм много доволна :)

  ОтговорИзтриване
 3. Чудесни рзултати! При мен след първият месец започнаха по-фрапантните резултати. Дано станат такива каквито си ги представяш :)

  ОтговорИзтриване
 4. Дано наистина, за сега много добре се получава ще видим след няколко месеца :)

  ОтговорИзтриване

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥