S.HE Stylezone Mono Eyeshadows Review & Swatch

by - януари 28, 2015
Тези единични сенки са доказателство, поне за мен, че на пазара се намират и добре пигментирани и качествени сенки на много ниска цена.
Преди известно време, при едно мое ровене из кошничките в ДМ си намерих тези две единични сенки на ДМ-ската марка S.he Stylezone на цена от 0.75 стотинки за бройка (една близалка не струва вече толкова :D).
Сенките бяха абсолютно запечатани и неотваряни, и както виждате са цели,  но повечето други цветове бяха натрошени. За съжаление нямам представа каква е редовната им цена, ако някой знае може да сподели в коментарите.Двата цвята, които си избрах нямат имена, но единият е зелен със златисти частици, а другия е светло златист. Сенките са разположени в малки, сладки квадратни кутийки, които се затварят доста здраво и плътно, не могат да се отворят преждевременно и могат да се закрепят една върху друга, така че можете да си направите нещо като собствена палитра.
Срока на годност след отваряне е 24 месеца. Никъде не открих съдържание, както и имена на сенките, но предполагам, че номерчетата, които виждате на долните снимки са номерата на сенките - 060 и 065.
Сенките са добре пигментирани, нанасят се много лесно и се преливат също толкова лесно. Не се разпрашват. Голямо удоволствие е гримирането с тях, може скоро да ви покажа някой грим, който си направих с тях. Златистия цвят често го използвам и за хайлайтър.Ако попаднете на кошничка с намалени продукти в ДМ и видите тези сенки и не са натрошени на парченца, не ги подминавайте. И да не ви харесат няма да се ядосвате за парите, защото са стотинки, но мисля че няма как да не ги харесате :)
Love you,

XOXO

You May Also Like

12 коментара

 1. Много ми харесват цветовете, а за тези пари са просто чудесни

  ОтговорИзтриване
 2. Nice colors!

  New post now on blog, kindly check it out!

  http://dimplekhadi.blogspot.com/2015/01/headwrap-tutorial-2.html

  ОтговорИзтриване
 3. Купих си 060 миналата зима и бях влюбена в цвета и пигментацията, но за съжаление се натроши. Редовната цена е към 2 лева ако не ме лъже паметта. Определено са страхотно попадение. :))

  ОтговорИзтриване
 4. Зори,мисля,че редовната им цена е около 3 лв.Изглеждат страхотно :)

  ОтговорИзтриване
 5. Наистина е така, благодаря ти за инфото за цената :*

  ОтговорИзтриване
 6. Много са готини тези цветове, могат да се съчетаят и взаимно :) Благодаря ти за информацията :*

  ОтговорИзтриване
 7. Аз не нося зелени сенки, но тези златистите изглеждат точно по мой вкус <3 Цената не знам как да я коментирам, взех си на лореал подобен цвят за над 15лв една бройка >.<

  ОтговорИзтриване
 8. Много ми харесват ревютата на продукти, които правиш! За новатори в гримирането като мен са страшно полезни :) Относно тези сенки...златистия цвят много ми допада! За жалост не отива на моя тен на кожата...

  www.gamesoffashion.blogspot.com

  ОтговорИзтриване
 9. И аз имам същия златен цвят, но на Max Factor, беше около 12-13 лева двойка сенки, а като качество са доста близки. Зелено и аз рядко нося, но точно този цвят ми е слабост и само си ги трупам и си ги гледам :D

  ОтговорИзтриване
 10. Еййй, много се радвам, когато чета такива коментари, и да знам че съм полезна :* Благодаря ти! <3

  ОтговорИзтриване

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥