Catrice Liquid Camouflage Concealer Review

by - март 25, 2018


Здравейте, прекрасни!

Тези дни си разглеждах стари публикации и установих, че Catrice Liquid Camouflage Concealer присъства в страшно много постове с любимци, а реално си няма отделно ревю. Доста съм закъсняла с поста за този най-любим коректор, но по-добре късно отколкото никога :)


Предполагам повечето от вас са запознати с Catrice Liquid Camouflage Concealer - едно от най-добрите попадения на Catrice и един от най-обсъжданите дрогерийни коректори по принцип. Аз го използвам още от самото му лансиране преди може би две години.  Коректора идва в пластмасова опаковка с апликатор - съвсем стандартно за един коректор. Цената му е малко над 7 лева.
Предлагат се няколко цвята, от скоро има и два изключително светли, но аз съм се спряла на 020 Light Beige, който е най-подходящ за моя цвят на кожата.


Апликатора е стандартен - малка четка, която е удобна за нанасяне на коректора. Тук е момента да спомена, че коректора използвам предимно в зоната под очите, за прикриване на други несъвършенства използвам отново камуфлажния коректор на Catrice, но този в бурканче.


Коректора е много покривен, като консистенция е по-скоро плътен. Прелива се лесно с четка или блендер. Някои момичета се оплакват, че им пресушава околоочната зона или се впива в линиите, вероятно защото кожата им е по-суха. Ако и вие сте с такава в добре да използвате нещо хидратиращо под коректора. Лично аз не съм имала такива проблеми с Catrice Liquid Camouflage Concealer. Покрива сравнително добре тъмните кръгове под очите и се разбира добре с ФДТ-ените, които използвам. Не се окислява през деня и има отлична трайност, не съм видяла до сега да се е събрал или избледнял. Не съм сигурна дали е добра идея да го наслоявате обаче, защото може да изглежда много неестествено.

Каквото и да кажа за този коректор за мен си остава най-доброто бюджетно попадение до сега. Коментарите за него са предимно положителни, но все пак имайте си едно на ум ако сте със суха зона около очите.You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥