Измивно мляко за лице Alverde Naturschon - Ревю

by - април 11, 2018Здравейте, прекрасни!

От известно време насам съм сменила тотално рутината си по почистване на лицето и грима и съм се насочила към продукти, които са под формата на крем, олио или мляко, като задължително е те да са измивни, т.е. да се използва вода за отстраняването им. И понеже 10 опаковки на различни такива продукти не ми стигат, реших да допълня с измивното мляко за лице на Alverde от тяхната нова натурална серия.


Млякото идва в стъклена опаковка с помпичка, но доста тежка, което я прави не особено подходяща за пътуване. Цената му беше около 7-8 лева и може да се намери в ДМ.

Съдържанието:


По предназначение това измивно мляко е подходящо за всеки тип кожа, а тези от вас със суха такава със сигурност ще му се зарадват. В съдържанието се отличават съставки като масло от маслина, които действат омекотяващо и подхранващо на кожата.


Консистенцията на млякото е по-скоро течна. Нанася се на сухо лице, втрива се в кожата, оставя се да подейства за кратко и след това с хладка вода се отмива. Сваля грима, но ВНИМАНИЕ - не използвайте в зоната на очите, защото люти ужасно. Ако мислите да сваляте грим от очите по-добре го пропуснете. След измиване оставя кожата мека и хидратирана. Не е особено пенливо това мляко, така че ако сте фенове на пенещите се продукти този може да не ви хареса. Не усетих някакъв особено силен аромат.

Доста противоречив продукт се оказа това мляко на Alverde, има плюсове, има и минуси. Не съм сигурна дали бих го препоръчала на момичета, които искат да свалят грим с него, по-скоро е за леко почистване на кожата сутрин или вечер след основното почистване на грима и замърсяванията по кожата. Но за суха кожа е много подходящ вариант.

You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥