Любими продукти - Април, 2018

by - април 29, 2018Здравейте, прекрасни!

Още един месец си отива от календара и е време да разберете кои бяха любимите ми продукти през април. През изминалия месец почти нищо ново не можа да ми се наложи като любимец и всъщност доста малко продукти ще видите днес.


Gliss Fiber Therapy Bonding Seal Mask използвам от доста дълго време. Добре се отрази на косата ми, правеше я мека и лесна за разресване. Понеже използвах цялата серия едновременно видях и леко подобрение - косата ми стана малко по-еластична и не толкова суха. Освен това тази маска има жестооок аромат, в който съм влюбена.


Dove Derma Spa Summer Revived Body Lotion нямаше как да не е в любимци за поредна година. Понеже дойде времето на късите дрехи отново посегнах към този лосион за да потъмня леко кожата на тялото си след зимата. Има подробен пост за лосиона, който можете да видите тук, но за мен е най-добрия бюджетен вариант, който се предлага на нашия пазар. 


Balea Дълбокопочистваща 3-минутна маска за лице е може би най-хубавата и действаща маска от тази серия на Balea, която съм ползвала. По принцип маските на марката, които са в сашета за мен всичките са еднакви като ефект, консистенция и аромат и ми бяха писнали. Но като видях тази не се замислих. Почиства кожата ми наистина видимо и я оставя гладка и свежа, а наистина се изплаква след три минути, така че и спестява време. Има фини частички в нея, които ексфолират кожата при отмиване. Много ми хареса, мисля да се запася.

PureDerm Snail Cell Illuminating Multi-step Treatment виждам за първи път, мисля че е нов продукт. Интересна е идеята на тази маска, защото в горната част на опаковката има ампула, която се нанася на цялото лице, а след това слагате хартиената маска отгоре. Самата маска е по-леко напоена с течност от обичайното, по-дебела е и има странен ръб по средата, предполагам за да се сложи по-лесно на лицето. Много ми хареса, хидратира добре кожата, всичко в тази маска е балансирано, защото съставките попиват бързо в кожата без да оставят лицето лепкаво. Предлагаха се още няколко вида, които мисля да пробвам в бъдеще.


 Maybelline Super Stay и Essence Fresh&Fit Awake Make Up - любими, но само в комбинация!
Мнението ми за ФДТ-ена на Essence вече видяхте тук. Все още не съм споделила ревю за ФДТ-ена на Maybelline, но определено не ми е най-любимия. За да балансирам недостатъците на двата реших да ги смеся и се оказа, че комбинацията е супер за моята кожа като цвят, покритие и трайност.


Отдавна исках да си имам матов топ и взех този на Golden Rose. Оказа се добър, издържлив и всъщност има ли какво толкова да се каже за един матов топ - хареса ми, цял месец си ходя с матов маникюр.

За този месец успях да изхабя и страшно много стари продукти, така че скоро очаквайте пост на тема "празни опаковки".

You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥