Почистващ стик за лице от Balea - Hit or Miss

by - април 18, 2018Здравейте, красавици!

Случвало ли ви се е да видите продукт, който сте сигурни, че ще харесате много и когато го купите се оказвате разочаровани на макс? Е, при мен се случва доста често, особено когато не съм прочела повече за покупката, която съм набелязала. Така се случи и с новия почистващ стик на Balea, за който открих много малко информация и реших да пробвам въпреки, че отзива беше доста негативен.Какво представлява почистващия стик на Balea? Основно идеята му е да почисти кожата, като се разпенва с вода независимо, че е под формата на стик. Доста практично решение, особено за тези от вас, които пътуват често. Компактната му опаковка позволява да го носите в чантата си, но дали всъщност има смисъл да залагате на този стик, макар и иновативен като продукт?!
Цената на стика е достъпна - някъде около 6-7 лева по спомен, можете да го намерите в ДМ. Стика е веган, а количеството му е 40гр.

Съдържанието:Стика се използва лесно - нанасяте директно върху суха кожа след което леко разпенвате с вода до образуване на пяна и след това изплаквате. Нищо кой знае какво. Не мога да кажа обаче, че усещането е приятно. Стика е доста твърд и няма как да прецените колко сте нанесли на кожата. На мен ми се налага да повтарям по няколко пъти нанасянето, защото резултата от почистването от едно нанасяне ми е крайно незадоволителен. Сваля грим, но не и този от очите, а и ми е малко трудно да си представя как ще нанеса това нещо върху клепачите си, доста некомфортно ще им стане на очите ми.Друг неприятен проблем е, че когато нанасяте стика върху гримирано лице по него остава от грима ви, което според мен е някак си нехигиенично. Усещам пресушаване на кожата когато го използвам, а и няма как да е различно - този стик всъщност е сапун и нищо по-различно. Състава му до колкото виждам не е особено добър и няма как да не доведе до пресушаване, а и до поява на пъпки. 
Аромата не го усещам, но има. 

Не е лоша идеята на Balea да създадат почистващ продукт под формата на стик, но формулата е крайно неподходяща, ако искам да мия лицето си със сапун със сигурност бих заложила на нещо меко и щадящо, а за мен този стик е доста агресивен. Да не говорим, че докато го използвам става мазало, защото не успява да почисти от едно нанасяне.  Знам, че изглежда изкушаващ, но не бих го препоръчала.

Вие какво мислите - бихте ли го купили за проба, интересен ли ви е като продукт?You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥