Корейски маски за лице Chamos Acaci - Ревю*

by - април 10, 2018


Здравейте, бютита!

В днешния пост ще тестваме няколко маски за лице на марката Chamos Acaci. И преди съм пробвала някои от маските на марката, можете да потърсите в блога с ключова дума chamos за повече информация. Като цяло корейските маски са ми много на сърце и напоследък тествах всевъзможни марки и варианти на така популярните шийт маски. Днес ви показвам три различни маски с различно действие и доста интересни поне за мен. Маските са ми предоставени за тест и споделяне на мнение от moiatakozmetika.com


Започваме с Chamos Collagen Repair Silk Mask. Това е стандартна шийт маска за лице, която има лифтинг ефект за кожата на лицето. Маската има високо съдържание на колаген и бета-глюкани, благодарение на които кожата става мека, бляскава и моментално би трябвало да се забележи лифтинг-ефект. Маската също така стимулира синтеза на колаген, премахва омазняването и предпазва кожата от увреждане.
След като пробвах маската ми харесаха няколко неща - кожата ми стана наистина много по-свежа и сияйна, усетих я и по-хидратирана. Освен това тази маска е направена от тънка материя (по описание от евкалиптова дървесина). Харесвам шийт маските, които са по-тънички, защото прилепват по-лесно за лицето и някак си са по-силно напоени със серум, от колкото по-дебелите памучни маски. Не се свлича, което ми хареса, но все пак е трудно да се говори с нея, защото се мести около устата. Добър вариант за неделно глезене, хареса ми. Повече информация за маската можете да видите ТУК.


Chamos Chin Care Patch е доста странна маска, или по-скоро патч за зоната на брадичката и бузите. Основната й функция е да моделира двойната брадичка и пухкавите бузи - проблем, който нямам и няма как да споделя с вас дали действа или не. Но мога да ви кажа как е като усещане, защото това беше най-странното нещо, което съм си слагала на лицето. Но нека ви разкажа още малко за тази маска - материята й не е стандартна хартиена, по-скоро се води хидрогел-маска. Би трябвало да подобри овала на лицето и да намали мазнините в тази зона и около бузите. Също така е стягаща и хидратираща. В състава има билки, хиалуронова киселина и колаген.
След като сложих маската, както е описано първо усетих опъване и то стабилно, тъй като маската прилепва много добре за кожата. Закрепя се с дупчици за ушите. Тази маска ми е доста странна, защото не я усетих да е напоена с нещо, по-скоро се усеща като желе или нещо подобно. Постоях 20 минутки с нея, защото започнаха да ме болят ушите от опъването. И няма как да ви кажа дали има някакъв анти-ейдж, лифтинг и тн. ефект, просто защото лицето ми е слабо и нямам изброените проблеми, с които маската се бори. Но поне разбрах, че хидратира кожата.
Повече за Chamos Chin Care Patch можете да видите ТУК.


Chamos Dark Circle Thief Eye Patch или казано по друг начин черна венецианска маска за тъмни кръгове и бръчки в околоочната зона. Здравей Зоро! Това ми напомня тази маска на пръв поглед :) Действието й се изразява в намаляване на бръчките между веждите и около очите, както и хидратация, подхранване и намаляване на тъмните кръгове. 
Преди време пробвах индивидуалните пачове на марката за тъмни кръгове и не бях доволна, защото бяха изсъхнали и нямаше никакъв резултат от тях. Тази маска обаче беше напоена, не толкова колкото са шийт маските, но все пак се усещаше наличието на серум. Седях около 30 минути с маската, докато започна да засъхва. Хареса ми, че не се мести и свлича от мястото си. 
След свалянето й кожата около очите ми изглеждаше наистина добре, някак си по-светла и свежа. Събуди ми погледа определено и ми хареса хидратиращото й действие. 
Повече за маската можете да разберете ТУК.


Винаги когато си правя маска за лице се чудя дали мога да изглеждам по-нелепо, и ето - оказа се, че може :))) 
Маските на Chamos, които ви показах днес ми харесаха, може би бих пропуснала моделиращата просто, защото не е моят тип продукт, а и не е приложима за мен. Маската за околоочния контур бих започнала да използвам по-редовно, за да видя реално как ще се справи с тъмните кръгове, защото всички знаем, че от една проба няма как да разберем дали наистина има ефекта, който от марката обещават. Колагеновата маска определено бих използвала също често, защото материята и резултата от нея ми харесаха.
Надявам се тази публикация да ви е била интересна и полезна. Ако искате още ревюта на различни маски за лице, ще се радвам да ми оставите коментар.


*Продуктите са ми предоставени за тест от PR.

You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥