Щипките за коса LinziClip - с какво са по-различни?*

by - юни 21, 2018


Здравейте момичета!

Зная, че напоследък всички постове в блога са насочени към козметичните ревюта, но започваме да разчупваме малко това и днес ще ви покажа нещо, което получих като пратка преди време за да споделя мнението си с вас. Ревюто, което ще прочетете не е за кремове, лосиони, шампоани, а за щипки за коса - щипките LinziClip.  Всички имаме щипки за коса, които използваме в даден момент и знаем колко е гадно като започнат да ни се разпадат в ръцете, да се оплитат в косата или да се чупи механизма им дори при едно изпускане. Е, сигурна съм, че това ревю ще бъде полезно, защото лично аз винаги съм използвала щипки за коса, които не струват повече от лев-два, и които се чупят след има няма 5 ползвания. А LinziClip? С какво са по-различни?


Щипките за коса LinziClip имат малко по-различен механизъм на затваряне, който със сигурност ще издържи на много напрежение и ще е много по-траен от стандартните щипки. Освен това механизма е по-безопасен - лично аз съм се прищипвала на механизма на обикновена шнола за коса и е доста болезнено, но пък и кой ме кара да си слагам пръстите там?! В началото начина им на слагане малко ме затрудни, защото се отварят доста по-широко от стандартните щипки, но с времето се свиква.
Марката предлага различни разновидности на своите щипки за коса, като можете да избирате между три размера - Mini, Midi и Maxi в различни цветове и комбинациите. На мен ми бяха предоставени трите разновидности, които се предлагат на нашия пазар и могат да бъдат намерени в сайта moiatakozmetika.com. Цената на щипките варира спрямо размера, като в момента дори има намаление на някои модели на 50%.


Това, което на мен най-много ми направи впечатление докато тествах LinziClip е, че те наистина захващат косата здраво и не й позволяват да се изплъзва. Виждате, че моята коса е права и тънка и съответно кичури коса често се измъкват каквато и прическа да си направя, а лак за коса ползвам един път в годината. Щипките за коса LinziClip обаче седят на мястото си, стегнати са и не ми се налага само да мисля за косата си, а обичайното опъване на кожата на главата отсъства.
На долните снимки можете да видите импровизирани снимки на няколко набързо направени прически, които най-често правя в ежедневието си.


Лично на мен фаворит ми е шнолата със среден размер в черно и бяло (в момента цената й е само 4 лв), която идеално обхваща косата ми и освен това цветовото е подходяща за съчетаване с всичко. Голямата шнола е малко по-голяма за моята коса и според мен е много подходяща за по-обемни и къдрави коси например. Малките щипки идват в комплект от три броя и са много удобни за по-сложни прихващания на косата. Общо взето можете да развихрите фантазията си както поискате с тези шноли.


Основно разликата между щипките LinziClip и обикновените щипки е механизма на затваряне както вече споменах по-горе. Докато обикновените щипки имат един механизъм, който държи щипката здраво, то при LinziClip механизмите са два. И това е може би най-големия им плюс. Първо щипките са много по-здрави. Аз имам проблем - често изпускам шнолите на земята и в повечето случай механизма или зъбците се чупят. Е, успях и да изпусна любимата ми шнола от тези, които ви показах по-горе и единственото, което се случи е, че падна белия детайл, който върнах обратно без проблем. Освен това механизма на LizniClip е скрит и естетически тези щипки изглеждат доста по-добре на косата от колкото стандартните такива.


Друга основна разлика, която забелязах е, че LinziClip могат да захванат доста по-голям обем коса, отколкото обикновените щипки. На горната снимка можете да видите двете щипки съпоставени една до друга - в ляво голямата LinziClip, а в дясно обичайна щипка за коса.

От първия ден на получаване на щипките започнах да ги тествам като издържливост и ще ми бъде интересно да видя колко време ще оцелеят в ръчичките ми. И все пак ако трябва да обобщя този пост - препоръчвам ги! Особено сега, когато цената им е почти колкото на една обикновена щипка от съседния магазин!


*Честно казано тази публикация е една от тези, които са ми отнемали най-много време за тестване и осмисляне на информацията, която искам да ви предоставя. Толкова съм свикнала с рутината от тестване и споделяне на мнение на козметични продукти, и за това се затрудних с това ревю. Все пак се надявам да съм ви била полезна и достатъчно изчерпателна, защото леко излизам от комфортната си зона. 

*Продуктите ми бяха предоставени за тест и споделяне на мнение от moiatakozmetika.com. Ревюто не е спонсорирано, в публикацията няма affiliate линкове.


You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥