Maybelline Superstay 24H Full Coverage Foundation - Ревю

by - юни 14, 2018


Здравейте, прекрасни!
Дълго се чудих кое ревю да подхвана, защото в черновата ме очакват още доста, но като знам каква дандания се вдигна около фон дьо тена Maybelline Superstay 24H Full Coverage реших, че няма да губя време и днес ще ви споделя и моите впечатление от него.

Предполагам доста от вас са гледали хиляди клипове и ревюта на този ФДТ-ен, но пък едно повече никога не е излишно :) С какво се слави Maybelline Superstay 24H Full Coverage? С това, че може би е най-покривния дрогериен ФДТ-ен в света. А дали е така? Ми щом бюти гурутата са казали така, значи е така... Ако не ви се чете можете да скролнете малко по-долу и да видите снимки преди и след и да се убедите, че наистина това твърдение е вярно :)
А ако ви се чете...

Избрах си трудно цвета - разнообразието не е много голямо, а за тези от вас със светла кожа може и да е мисията невъзможна, тъй като по нашите ширини най-светлия цвят от този ФДТ-ен не се предлага. Странно ми е как марките избират какви цветове да се предлагат на определен пазар - проучвания, статистика - може би да, но все пак не смятам, че в България всички сме със тен, загар и кожа подходяща за голяма част от цветовете... Лично мнение, не обвързвам никого с него, а и не е основна тема в това ревю, но все пак когато избраме ФДТ-ен първо гледаме цвета и да ви кажа често се разочаровам от липсата на по-светли тонове. И все пак избрах 21 Nude Beige, който хич не ми пасна, по-долу ще ви разкажа и защо. 


 Опаковката на ФДТ-ена е стандартна за марката - 30 мл, стъклена и с помпичка. Изчистена от към дизайн, което ми допада. Цената на Maybelline Superstay 24H Full Coverage варира, често можете да го намерите на намаление и ви препоръчвам да изчакате такова, ако се наумите да го купувате.


 Както казах имам проблем с цвета - при нанасяне изглежда супер и се слива с кожата ми. В бутилката и при нанасяне цвета е с неутрален подтон, но пък след около 10 минути се окислява и придобива розов оттенък, което хич не си пасва с моята кожа и изглежда супер неестествено. 

Като изключа това обаче този ФДТ-ен има наистина пълно покритие. На долната снимка можете да видите как изглежда ФДТ-ена на лицето ми веднага след като е нанесен, без база и без коректор (и без никакви филтри на камерата). За самото нанасяне използвам първо четка за ФДТ-ен и след това минавам с бюти блендер за по-естествен финиш. 


Успява да прикрие тъмните кръгове както и някои несъвършенства по кожата ми. ФДТ-ена се нанася еднакво добре и с четка и с блендер, като за мен най-доброто нанасяне, което съм постигнала е комбинация от двете. Финиша за мен не е напълно матов, може би по-скоро сатенен?! Като трайност е добър - издържа цял ден, като ми се налага използване на пудра в Т-зоната и на брадичката заради леко омазняване. Не съм видяла да се свлича някъде, не се врязва в линиите. 

Но имайте предвид, че Maybelline Superstay 24H Full Coverage е с доста плътна консистенция и за тези от вас, които си падат по по-леки формули може да не се хареса, а и това ме навежда на мисълта, че може би този ФДТ-ен би бил по-подходящ за по-студените месеци... Често го използвах в комбинация с друг ФДТ-ен с озаряващ ефект, както и няколко капки масло за лице и да ви кажа тази комбинация до преди да дойдат жегите ми беше любима, но при 30 градуса кой иска да има толкова продукти върху кожата си.


Като изключа моята неудовлетвореност от към цветове и окисляването Maybelline Superstay 24H Full Coverage е добър избор за тези от вас, които търсят пълно покритие. Единствения съвет, който бих дала е да тествате цветовете по-продължително и да изчакате да видите как ще се окисли и тогава да вземете решение.You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥