Корейски глезотии от Qyo Qyo - Toner & Lotion Ревю*

by - юни 06, 2018


Здравейте, прекрасни!

Зная, че мина доста време от последния ми пост тук, но всичко си има обяснение. Преди време ви бях обещала публикация за това какво се случва около мен и блога, като съвсем скоро мисля да я публикувам, защото определено имам много за разказване и споделяне. Но до тогава искам да се върна в стария си ритъм и да ви разкажа за продукти, които много съм харесала през последните месеци.

В края на миналата година получих чудесна изненада от сайта kocos.bg. Да, знам че това беше много отдавна, и да, знам че много се забавих с този пост, но исках да изхабя продуктите до край преди да дам окончателното си мнение. Както и очаквах двата продукта на корейската марка Qyo Qyo, които получих се окзаха може би едни от най-добрите продукти за лице, които съм използвала някога. 


Сета, който получих от kocos.bg съдържаше тоник и лосион за лице или първа и втора стъпка по корейския режим за красота. Марката Qyo Qyo e корейска и в случая любопитно е това, че продуктите им съдържат екстракт от мандарина. Мандаринките от своя страна се отглеждат на непознатия за мен остров Джежду, който се слави с чиста околна среда и е част от природните богатсва на ЮНЕСКО.Първото нещо, което много ми допадна е опаковката на продуктите, които са в закачливи и в тематичен оранжев цвят. Тоника и лосиона идват в пластмасови опаковки с количество от 120 мл. Изключително икономични се оказаха и си ги използвах около 4 месеца, като ги нанасях само сутрин. В момента цената на сета е намалена и можете да го откриете ТУК като продуктите се продават и по отделно. Серията както виждате е разделена на стъпки, като освен тези два продукта можете да откриете още страхотни решения за грижа за кожата, които се допълват. За маската вече съм ви разказвала в предишна публикация, но и тя е супер, много хидратираща и "напомпваща" кожата.


И двата продукта, които използвах имат лек и приятен аромат на мандарина, който не се задържа дълго и не е прекалено силен, така че тези с по-силно обоняние могат да са спокойни.
Лосиона и тоника съдържат омекотяващи и овлажняващи съставки. Като цяло действието на двата продукта е насочено към освежаване, леко изсветляване, предпазване от стареене и овлажняване на кожата. 

Съдържание на лосиона:

Съдържание на тоника:


А сега да споделя и моите впечатления от употребата на тези два сладурски продукта на Qyo Qyo. Започвам с първата стъпка, а именно тоника. Честно казано не бях фен на такъв тип продукти до преди да използвам този. Може би тук е добре да вметна, че когато започнах да използвам двата продукта кожата ми беше в прилично състояние, но локалното акне, с което се боря, както и белезите от него отново се проявиха. 
Та да се върна на тоника. По описание се нанася с пръсти, но аз не харесах този начин на приложение, защото тониците както знаете са течни и ми се разтичаше по пръстите. За нанасяне използвах памучен тампон, който напоявах леко. Всяка сутрин, ама наистина всяка в продължение на 4 месеца използвах този тоник като първа стъпка в грижата за кожата. И да ви кажа имаше ефект. Избистри тена на лицето ми и оставяше кожата хидратирана, гладка и с по-розов цвят. Попиваше изключително бързо и не оставяше никаква следа след себе си, нищо мазно или лепкаво, доста лек продукт като цяло. 


Втората стъпка, която нанасям веднага след тоника е лосиона. Той също е доста течен, но по-скоро като мляко и него нанасях с върха на пръстите си, след което леко мазажирах до пълно попиване. Отново много лек продукт, който не оставя следи и тежко усещане върху кожата. Ефекта след нанасянето му ми напомня ефекта след маската - силно хидратирана кожа с леко "напомпан" вид. И двата продукта силно ме впечатлиха. Първо - допълват се перфектно. Освен това на моята кожа се отразиха изключително добре - успяха да изравнят тена на лицето ми и петънцата от акне и слънцето изсветляха. Не казвам, че изчезнаха, но наистина станаха по-светли, което ме навежда на мисълта, че при по-продължителна употреба може и да успеят да ги заличат. Двата продукта имат изсветляващ ефект, който се забеляза на моето лице след около един месец употреба. Заради този изсветляващ ефект е препоръчително да нанасяте продукт със слънцезащита отгоре. 

Обаче най-силно усетих разликата когато тоника и лосиона ми свършиха. Усетих, че ми липсват, а и продуктите, които нанасям не се държат по същия начин, когато ги използвах заедно с тях.

Ако трябва да препоръчам тоник и лосион на някой, който си търси, то със сигурност бих препоръчала тези двата. Корейската козметика се слави с ефективни продукти, които изпълняват това, което е описано на опаковката и то в доста кратък срок, a аз за пореден път се убеждавам в това. 

*Продуктите са ми предоставени за тест от kocos.bg. В публикацията няма affiliate линкове. 

You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥