Sephora Cleansing Cream Pomegranate - Ревю

by - юни 15, 2018


Здравейте прекрасни!

В днешното и следващото ревю ще ви разкажа впечатленията си от два продукта са почистване на лицето, които както си приличат, така и много се различават. Днес започвам с почистващия крем с нар на Sephora, който имам от доста време и все се каня да ви разкажа какво мисля за него.


Опаковката на Sephora Cleansing Cream Pomegranate е 50 мл. и честно казано нямам представа дали се предлагат по-големи опаковки, защото този грабнах съвсем на бързо при едно ходене до Sephora и дори не съм разглеждала. Цената не помня също, но мисля че беше под 10 лева.

Съдържанието:


Освен тази разновидност с нар се предлагт още няколко вида почистващи кремове, които имат различен ефект върху кожата. Този с нар ме грабна, заради това че би трябвало да освежи кожата. Харесва ми идеята за свежа и "събудена" кожа.


Този крем има доста интересна консистенция - кремообразен, но в същото време като олио при досега с кожата. Нанася се на суха кожа, директно върху грима, след което с топла вода и върха на пръстите масажирате докато се образува пяна, която след това изплаквате. Крема има доста приятен аромат, който е силен, но нетраен.


Относно почистването - нищо впечатляващо. Трудно свали очния ми грим, оставя мазни следи в очите, не знам дали ме разбирате, но това е онова неприятно усещане когато ви влезе нещо мазно в окото и започвате да виждате премрежено. С грима на лицето се справи малко по-добре, но пак не ме накара да кажа уау. 
По принцип когато свалям грима си с този грим ми се налага да използвам дори повторно, така че за мен е много неикономичен за тази цел. Ако го използвам само за регулярно почистване мисля, че ще е чудесен, но обикновено аз използвам такъв тип продукт предимно за сваляне на грим и очаквам да може да се справи с това.
Разпенва се доста леко и като цяло не мисля, че е кой знае колко ефективен от към почистване. Иначе оставя кожата мека и гладка, хидратирана и няма шанс кожата ви да се пресуши от него. Но като цяло не ме впечатли и не бих го купила отново. 

You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥