Catrice Active Warrior - Ревю

by - юли 16, 2018


Здравейте, прекрасни!

Втори пост за един ден, направо се учудвам от себе си :) Реших да ви разкажа на кратко за някои от продуктите от серията Active Warrior на Catrice, които мисля че още може да се намерят в сайта на Dodis или в магазините. Спечелих от една игра три продукта от серията и нямам търпение да ви споделя мнението си за тях.


Като за начало опаковките - жестоки и много фотогенични. Много интересна идея да се пресъздадат капчиците вода върху наситено сините капачки на продуктите - красиво и идейно.
Серията Active Warrior е насочена към всички момичета и жени, които водят активен начин на живот, спортуват и се чудят как да се справят с размазването на грима по време на физически натоварвания. С грим във фитнеса - хм, за мен по-скоро не, но за други си е задължително. 


Започвам с фиксиращия спрей за лице Make-Up Freezing Spray, който е в опаковка от скромните 50 мл. Практичен е за чантата, но ми се вижда много малка тази опаковка. Може да се използва като фиксиращ спрей, праймър или за хидратация на кожата през деня. Също така матира, запазва грима за по-дълго и хидратира в същото време. 


Някак си описанията на опаковката не ми се връзват много много и за това го тествах доста упорито. Като праймър не съм го пробвала. Като фиксиращ грима спрея не е лош, но в никакъв случай не мога да кажа, че матира, даже прави моята кожа "по-лъскава". За хидратацията също не мога да кажа, че я има, за тази цел обикновено използвам термална вода. За мен е обикновен setting спрей, който удължава издържливостта на грима. Има ненатрапчив аромат. 


Instant Blurring Stick ми хареса - изглажда кожата или както е модерно да се казва - блърва я. 
Отново мега яката опаковка на стика.


Праймър под формата на стик използвам за първи път и този ми хареса. Матира кожата и я прави гладка. Нанасянето на продукти отгоре е много по-лесно. При мен проблемна е зоната около носа и успява да замаскира малко по-широките пори там. За съжаление матиращия ефект не е много траен, но пък имам чувството, че грима ми издържа малко повече с този праймър. Опаковката е компактна, но продукта е много малко и неикономичен (на снимката стика е изкаран до край - това е цялото количество). 


И накрая, но не на последно място е продукта, който най-много ми хареса от трите - Epic Sex-Proof Lip Ink. Или казано по друг начин - мастило за устни, което е страааашно издържливо като всеки един стейн всъщност :)

Цвета, който аз имам е оранжев (C01 или поне така е отбелязан на опаковката) като се предлага още един ярко розов цвят.

Мастилото има интересна консистенция - напомня ми на вода, все едно нямам нищо върху устните. При нанасяне цвета е добре пигментиран, но трябва малко старание за да го направите плътен върху устните си без празни местенца. Засъхва сравнително бързо след нанасяне, не се впива в линиите. Много издържливо е това мастило, не се трансферира и избледнява постепенно. Като типичен стейн оставя цвят върху устните и кожата, който не изчезва дори след измиване. Всъщност цвета, който оставя е много приятен и розов. Напоследък често правя следното понеже някак си не ми идва от вътре да се разнасям с толкова ярко оранжево върху устните си макар и да е лято - нанасям мастилото, изчаквам да минат 5 минути и с мокра кърпичка го премахвам. Устните ми добиват много приятен розов цвят все едно съм с червило, но реално не съм и този цвят си издържа без проблем цял ден.


Ако трябва да избирам само един от трите продукта, то това би било мастилото за устни, което много ми хареса като идея, а и ме улеснява много през деня - не мисля дали червилото ми се е изтрило и т.н. 


Праймъра също не е лош, харесва ми че успява да прикрие порите около носа ми и да изглади кожата преди нанасянето на ФДТ-ена.
Относно спрея - отново не лош продукт, който добре запазва грима, но някак си не успя да ме впечатли особено много за да ме накара да го купя или препоръчам.


You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥