Catrice Rock Couture 24H Extreme Volume Mascara - Ревю

by - юли 12, 2018


Здравейте, прекрасни!

След поредното отсъствие от блога реших да споделя няколко ревюта, които отлежават в черновите от доста време. Причината да ме няма отново в блога са пътуванията, както и подготовката по публичната ми защита, която ще е съвсем скоро. Подготвям и няколко travel поста, life update и много други неща, които да разчупят малко рутината с ревютата, но за да ги пусна ще отнеме малко време, което пък тече толкова бързо... 
Нека не се отплесвам - днес ревюто е посветено на спиралата Catrice Rock Couture 24H Extreme Volume Mascara и всъщност няма да е никак дълго.


Catrice Rock Couture 24H Extreme Volume Mascara е спирала за обем, която би трябвало да издържа от сутринта до вечерта, независимо дали се потите, дали ви вали дъжд, дали си седите под юргана и тн. или казано по друг начин и както е описано на опаковката - lifestyle proof.
Опаковката на спиралата е много готина, напомня ми обаче много на опаковките на Kat Von D, незнам дали е случайно или нарочно, но определено приликата в капачката е очевадна. Цената на Catrice Rock Couture 24H Extreme Volume Mascara е около 8 лева.


Спиралата е снабдена с голяма силиконова четка с къси власинки - нещо не успях да стана фен на тази четка, много ми цапа подвижния клепач при нанасяне и трудно обхваща всички мигли. Туша е плътен и наситено черен, но като цяло спиралата не ми придава обем на миглите. Освен това ако не използвам извивачка миглите ми стават супер прави и все е едно ги няма.


Спиралата разделя добре миглите, но след доста старание от моя страна. Като цяло спиралата е мега издържлива, сваля се трудно, но не се рони през деня и не зацапва под очите. Засъхва сравнително бързо и ми е малко трудно да я напластявам.

Ако трябва да обобщя това наистина кратко ревю (реално какво повече мога да кажа за една спирала?!) то не бих препоръчала точно тази спирала на Catrice. Единствен плюс е издържливостта й. Марката има страхотни попадения, но определено Catrice Rock Couture 24H Extreme Volume Mascara не е от тях и не успя да ме впечатли по никакъв начин. 


You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥