Golden Rose Soft & Matte Creamy LipColor #116 Ревю

by - юли 28, 2018


Здравейте, момичета!
След дълго отсъствие и аз се завръщам :D
Днес ви очаква кратичко ревю за едно червило на Golden Rose от новата им серия, а именно Soft & Matte Creamy LipColor в цвят 116.


Golden Rose твърдят, че това червило има мек матов финиш, без да е прекалено изсушаващо, както и плътно, дълготрайно покритие. Освен това съдържа масла от авокадо и жожоба за допълнителна хидратация и омекотяване. А дали наистина е така предстои да прочетете...


Първото нещо което ми направи впечатление в това червило е опаковката – с ефект на матирано стъкло и капачка в много приятен розово златист цвят. Определено привлича погледа. Самото червило има лек сладникав аромат, който направо ти иде да изядеш :D Обикновено нанасянето на този тип течни червила си е живо мъчение за мен, но с това червило сякаш нямам този проблем. Не знам дали е заради удобния апликатор или най-накрая съм се научила да слагам червило без да се омазвам като Жокера (най-вероятно е апликаторът).


Друго нещо, което ми харесва е, че червилото наистина не е толкова изсушаващо както другите матови такива, но това е може би, защото не е напълно матово. Червилото се усеща комфортно на устните, едно нанасяне е напълно достатъчно за плътно и равномерно покритие и е сравнително дълготрайно.


Има приличен избор на цветове и в началото бях тръгнала да си търся някой по-неутрален, но като видях номер 116 той сякаш викаше моето име :D Като цяло за тази цена (около 7-8лв.) мисля, че червилото е много добро, дори вече успях да изкуша една приятелка да си го вземе (което си е голямо постижение).You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥