Hristina Cosmetics Pearl Shell Particles Face Peeling - Ревю

by - юли 16, 2018Здравейте, момичета!

Отдавна съм в търсене на добър ексфолиант, който да използвам за лицето си и понеже съм доста капризна по това отношение, никога не намирах нещо подходящо. На скоро приятеля ми имаше проблеми с кожата, които успяхме да преборим и за целта ни трябваше ексфолиращ продукт, който да не е много скъп, да е голямо количество, понеже трябваше да се използва върху голяма част от тялото и в същото време да е с приличен състав. Спряхме се на пилинга на Hristina Cosmetics с черупки от миди и в комбинация с жълта глина успяхме да преборим проблема му. От любопитство реших да пробвам и аз пилинга върху лицето си и се оказа точно това, което исках.


Първоначално очаквах този пилинг да е в сух вариант, тоест да трябва да се смесва с вода и бях учудена когато отворих бурканчето и видях, че всъщност става въпрос за кремообразна смес с ексфолиращи частици, които са всъщност мидени черупки. Консистенцията е гъста и се нанася много лесно по лицето, без да става бъркотия навсякъде.Частиците на пилинга не са от най-фините, за това мога да го определя като малко по-агресивен към кожата, ето защо не е зле да се използва внимателно, без много силно втриване. За мазна кожа мисля, че няма да е достатъчен, за нормална към суха мисля, че ще е ок. Обаче ако сте с чувствителна кожа не съм сигурна дали ще е удачен избор, заради по-едрите частици.Пилинга нанасям на леко влажна кожа, като не ми трябва голямо количество за цялото лице. След това съвсем леко с кръгообразни движения ексфолирам кожата. Накрая измивам с топла вода и готово. Не усещам кожата ми да е пресушена, опъната или раздразнена. Определено почиства много добре и кожата ми става свежа и мека. Основата на пилинга (тоест сместа, в която са частиците) има нещо, което сякаш овлажнява кожата, не знам на какво се дължи, вероятно на прополиса в състава. 


Пилинга идва в пластмасов буркан, количеството е 200 мл, а цената беше много достъпна - около 4-5 лева. Аз купих моя от аптека Ремедиум, до колкото знам имат и онлайн магазин. Забравих да спомена и приятния аромат, който има този пилинг.

Много готин продукт на изключително достъпна цена. Ако сте в търсене на нещо подобно, то мога да го препоръчам, а бонус е факта, че количеството е толкова голямо, че можете да го използвате и върху тялото си.

You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥