Avon Anew Clinical Eye Lift System - Ревю

by - август 27, 2018


Здравейте, момичета!

Днес ревюто отново ще е кратко, но надявам се достатъчно информативно. Един от продуктите, които най-трудно си избирам и най-рядко съм доволна от избора си е околоочния крем. В постоянно търсене съм на добър бюджетен продукт и реших да пробвам нещо от Avon като си избрах крема Anew Clinical Eye Lift System, който се оказа, че е бил доста популярен преди години.


Крема идва в доста симпатична опаковка, не помня цената му, но предполагам, че го има във всички каталози на Avon. Кремчето обещава видим лифтинг ефект, а на мен основно ми трябва хидратация.

Съдържанието (което е километрично):


Всъщност крема е разделен на две части, за това се води и система на опаковката - едната половина е крема, а другата представлява гел. И двата продукта имат лек и приятен аромат, който не е натрапчив или поне мен не ме дразни.


Гела не ми допадна - нанася се и на клепача и в зоната под веждата, обаче лепне доста след като изсъхне и не ми харесва като усещане.
Крема от своя страна има пухкава консистенция и е приятен след нанасяне, дори усещам леко охлаждане. Като цяло не видях никакъв резултат от крема и гела, а ги използвам вече над месец. Крема заглажда леко зоната под очите и като че ли малко тушира тъмните кръгове, но ефекта е временен. Хидратацията е много слаба, не мисля, че е най-добрия избор за суха кожа, а дори и за нормална. 
Като цяло - доста лек крем, който не показва видим ефект дори и след дълго използване. Гела много лепне и не можах да го издържа, за това прекратих използването му след третото нанасяне. 

Дали бих препоръчала - по-скоро не, ако го видите намален и сте любопитни като мен е ок, но на редовната му цена, която беше над 12 лева по-скоро пропуснете. 

Очаквайте скоро ревю на още няколко продукта от Avon, някои от които отново не успях да харесам.
You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥