Golden Rose Stick Foundation - Ревю

by - август 31, 2018


Здравейте, здравейте!

Съвсем на скоро реших да пробвам ФДТ-ен, защото до сега не бях. Исках нещо бюджетно и се спрях на Golden Rose Stick Foundation, за който ще ви разказвам в днешната публикация.


Идеята за ФДТ-ен под формата на стик винаги ми е харесвала, но никога не съм обмисляла да си купя такъв. Всъщност това беше импулсивна покупка и нямах никакви очаквания към Golden Rose Stick Foundation. 
Опаковката е стабилна, но изглежда евтино. Искам да ви кажа, че първото разочарование дойде от факта, че ФДТ-ена се "счупи" след има няма 3 ползвания. Стика се беше отчупил и беше залепнал за капачката и да не ви описвам какво мазало настана. 
Като изключа това - цената е около 7 лева и можете да го намерите навсякъде където се предлага марката. 

Съдържанието:


Избора на цветове е много ограничен - едва ли се предлагат повече от 5-6 цвята, което си е голям минус и на мен ми беше изключително трудно да избера подходящ, тъй като повечето цветове са в розовата гама. Все пак се спрях на 04.


Golden Rose Stick Foundation обещава високо покритие и издържливост, но дали е така? Всъщност ФДТ-ена се нанася много лесно на кожата, има кремообразна текстура, подобна на масло. Блендването ми е много трудно (с четка, с пръсти, с блендер) и ако трябва да съм конкретна - този ФДТ-ен седи страшно изкуствено и "кейки" на кожата, тежък и мазен е и е изключено да се използва от момичета с мазна кожа. Като трайност също не мога да кажа, че е ок освен ако не се бетонирате с пудра. 


Цвета горе долу ми пасна и не оксидира към оранжево след време, което определено е плюс, но невъзможната текстура и изкуствения вид, който се получава ме отказват да използвам Golden Rose Stick Foundation, както и да го препоръчам на някой.

Ако някой е попадал на хубав ФДТ-ен под формата на стик ще се радвам на препоръки и се надявам се ревюто да ви е било полезно :)
 А както съм го подкарала в няколко бъдещи поста ще изказвам недоволството си към козметика, която тествам напоследък, но какво да се прави - няма как всичко да ми хареса.
До скоро!
You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥