Maybelline Tattoo Brow Light Brown - Ревю

by - август 16, 2018


Дойде време отново да започна да споделям ревюта на продукти с вас. Определено има дни, в които писането доста ми липсва, но понякога имаме нужда от почивка от всякакви устройства и онлайн детокс. След това малко отклонение - днес ще ви разказвам за "татуирани" вежди и Maybelline Tattoo Brow.


Maybelline Tattoo Brow видях преди доста време в някои канали в YouTube и останах доста впечатлена. Идеята на продукта е, че оцветява кожата и косъмчетата на веждите, подобно на стейн и по този начин не мислите за оформянето им поне ден-два. Гледах доста клипове и наистина резултатите са страхотни.


Maybelline Tattoo Brow се предлага в няколко цвята, на нашия пазар се предлагат светло, средно и тъмнокафяв цвят, но липсва сиво-кафевия цвят, който подозирам, че поне на мен щеше да ми пасне най-добре. Понеже съм със светла коса избрах най-светлия цвят от трите - Light Brown. Като изключим факта, че за пореден път сме ощетени от пълната гама цветове, то смело мога да кажа, че до сега не съм използвала нещо по-готино за веждите си.


Опаковката - симпатична и с готин дизайн. Не съм сигурна за колко време ще стигне количеството при редовно ползване - едва ли за повече от месец.


Апликатора - четка, която си е доста големичка и ако сте с по-тънки вежди ще ви е трудно да я използвате, за това препоръчвам да се нанася със скосена и по-фина четка, с която ще ви е и по-лесно да запълните всички празнини по веждите си, а и да им придадете желаната форма. Иначе самия гел има странна консистенция, подобна на гъсто лепило.


При нанасяне гледайте да не излизате от контурите и изтривайте възможно най-бързо, защото цвета засъхва доста бързо. Иначе Light Brown е цвят, който е в топлата гама, има вероятност при някои да се прояви и като оранжев, така че не съм сигурна дали е подходящ за всички блондинки. Лично аз не го харесвам и бих се спряла на сиво-кафявия, който както вече казах не се предлага при нас.


След като нанесете гела по вежидте си трябва да изчакате да изсъхне като на опаковката пише да изчакате най-малко 20 минути. След като гела засъхне се премахва чрез отлепване по посока от вътре на вън на веждата. Можете да използвате и гребенче за вежди за да ви е по-лесно. Гела оцветява кожата и косъмчетата, като трайността му зависи от това колко време сте стояли с гела и с какво почиствате лицето си.


На снимките можете да видите как изглеждат веждите ми преди и след гела, като съм седяла около 20 минути с него. 

И сега нека ви споделя какви резултати видях аз и няколко съвета. Определено виждам разлика - веждите ми изглеждат така все едно съм ги запълвала с някакъв продукт, но в същото време резултата е много естествен.
Много хора се притесняват от факта, че гела лепне и може да загубят косъмчета при премахването му. Ако седите с гела цяла нощ, както направих и аз има такъв риск, аз се разделих с цели 3 косъмчета, но ефекта от гела се задържа 3 дни. Ако седите с гела от 20 минути до 2 часа според мен няма да имате залепнали косъмчета, но смятам това като индивидуален критерии. Трайността както казах също зависи и от продуктите, с които почиствате кожата на лицето - пълното почистване и по-агресивните продукти със сигурност ще свалят оцветяването много бързо. 
Дали този продукт е задължителен - не бих казала, но е много удобен и би бил полезен на всички тези, които имат леко оредели косъмчета и места за запълване по веждите, защото Maybelline Tattoo Brow пести време за оформяне и запълване. Полезен ми е и доста ме улеснява в ежедневието и се радвам, че вече е достъпен и при нас. Освен това видях още една марка да предлага подобен гел - Makeup Revolution, смятам следващия път и него да пробвам.

Надявам се поста да ви е бил полезен. Целувки! 

You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥