Nivea MicellAIR Expert Range - Ревю*

by - август 26, 2018


Здравейте. бютита!

Как минава лятото при вас, надявам се да го изживявате максимално и да си създавате незабравими спомени. При мен положението е динамично както винаги, за това и рядко пускам нови публикации. Но реших днес да напиша едно кратко ревю на няколко продукта, които получих преди време от Nivea и са от новата им серия MicellAIR Expert. Серията включва мицеларна вода, мицеларни кърпички, двуфазна мицеларна вода и двуфазен лосион за сваляне на грима от очите. От изброените продукти тествах всичко без двуфазната мицеларна вода. Общото за тази серия е, че има съдържание на екстракт от черен чай, който спомага за бързото и ефективно сваляне на грима от очите и лицето.
Продуктите можете да намерите в дрогериите и аптечната мрежа, a повече за самата серия можете да видите ТУК


Започвам с мнението ми за лосиона за отстраняване на грим от очите Nivea MicellAIR Expert Eye Make-Up Remover. Лосиона би трябвало да се справи отлично с водоустойчив грим, без парфюм е и е подходящ според описанието за чувствителната зона около очите. Съдържанието можете да видите на долната снимка.

Хора, не знам в мен ли е проблема или ... обаче супер зле ми действа в зоната на очите този лосион. Оставя сгъвката на очите ми много раздразнена, щипе ми и не ми е комфортно да го използвам, иначе добре се справя наистина със сваляне на спирала и грим, икономичен е, но това раздразване в тази зона хич не ми допада, за това и се отказах да го използвам.


Следва мицеларната вода Nivea MicellAIR Expert Micellar Water. Тя пък много ми хареса, но не ми се струва да е много по-различна от останалите води на марката, които съм ползвала. С добри впечатления съм, добре почиства, не оставя слой върху кожата ми, не я пресушава. Отделно - бутилката е 400 мл, които стигат за цяла вечност. Водата няма аромат, няма парфюми в състава и е подходяща за всички типове кожа. С нея почиствам зоната около очите си, свалям спиралата и нямам проблем както с горния лосион. 

Съдържанието:

  
Хареса ми тази мицеларна вода, често я виждам намалена в дрогериите и спрямо количеството и това, че е икономична със сигурност я прави добър бюджетен избор.


Стигнахме и до почистващите кърпички Nivea MicellAIR Expert Make-Up Remover Wipes. Готино е, че са вкарали мицеларната технология и в такъв тип продукт. Кърпичките са изключително удобни при пътуване или ако ви се налага бързо да отстраните грима си навън. Отново би трябвало да премахват и водоустойчив грим, при мен малко се затрудняват със спиралата обаче.

Съдържанието:


Кърпичките са стандартни, от дебел материал са и една е напълно достатъчна за сваляне на грима от цялото лице - пробвах лично, а бях доста намацана :D


Реших да тествам тези кърпички в момент, в който се бях развихрила с четките и гримовете и смених три различни грима върху очите си в рамките на 2 часа. Тествах ги и в по-нормални условия. Обаче отново се оказа, че вероятно имам непоносимост с някоя от съставките или очите са ми прекалено чувствителни - усетих парене и щипане в околоочната зона. По принцип не съм фен на почистващи кърпички, а тези се оказаха и доста неподходящи за мен. 

Най-общо - за мен подходяща се оказа само мицеларната вода, която препоръчвам с две ръце. Останалите продукти, които тествах от тази MicellAIR Expert серия на Nivea не се разбраха с чувствителната зона около очите ми. Не мога да отрека почистващите качества и на трите продукта обаче, освен това не оставят кожата с чувство за пресушаване или опъване. 

Надявам се това ревю да ви е било полезно, надявам се скоро да успея да ви запозная с още два нови продукта на марката, които също са базирани на мицеларната технология. 

*Продуктите са ми предоставени за тест от PR. В публикацията няма affiliate линкове.

You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥