Balea Body Scrub - Ревю

by - септември 29, 2018


Здравейте, момичета!

Обичате ли кафе? А обичате ли аромата му, въздейства ли ви, ободрява ли ви? А сега го смесете с аромата на кокос или бадем... М, да, за мен това са страхотни комбинации, които да ме събудят рано сутрин или да ме заредят с енергия през деня. А сега тези аромати са събрани в двата нови скраба за тяло на Balea, които могат вече да се намерят в ДМ.


Цената на едно пакетче от 40 гр. е 1.99лв. Предлагат се два вида - с кафе и кокос и кафе с бадем.

Съдържанието:


Не знам колко от вас са запознати, но последната година доста марки се надпреварват да пускат на пазара подобни скрабове с кафе и захар или сол и различни аромати.


Скрабовете на Balea освен на кафето, разчитат и на солни кристали за целите на ексфолирането. Имайте едно на ум, че щипе ако нанесете върху раничка например. Държа да отбележа, че и двата скраба имат мноогоо силен аромат, който усещам и със запушен нос.


Скраба с бадем ухае доста сладичко, нотката на кафето се усеща, но малко по-слабо отколкото при скраба с кокос. Много приятен и нежен аромат, който обаче не остава върху кожата за дълго.


Скраба с кокос за мен е фантазия - идеално са балансирани двата аромата, на кафе и кокос. Много ободряващо ми действа и определено бих го използвала сутрин.


Сместа от кафе и сол действа много добре на кръвообращението и като цяло е много добър вариант за почистване на кожата. Имайте предвид, че тези скрабове са "сухи" или поне аз не усещам добавените масла в тях, ето защо според мен са и малко по-агресивни, така че внимавайте с търкането :) Мисля да ги използвам веднъж седмично и същност едно пакетче би трябвало да стигне за един път ако се използва върху цялото тяло. Аз го разделих за два пъти.

И мнението ми - поредните готини продукти от Balea, които освен това са супер достъпни, така че ако сте си наумили да пробвате подобен продукт, то тези скрабове са добър вариант.

Плюс "направи си сам скраб с кокос и кафе" - малко смляно кафе, малко сол на кристали, но не от най-едрата (може да се замени с кафява захар, например) и мъничко кокосово масло, един буркан и готово. Имате си скраб със събуждащ аромат на кокос и кафе :)


You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥