Едно ревю - два продукта. Golden Rose False Lashes Mascara & Golden Rose Precision Eyeliner *

by - септември 24, 2018Здравейте, красавици!

Днешната публикация е посветена на два продукта от една от любимите ми бюджетни марки - Golden Rose. Използвам продукти на марката от доста години и почти никога не съм оставала разочарована. Днес ще ви запозная на кратко със спиралата Golden Rose False Lashes и очната линия Golden Rose Precision Eyeliner, които ми бяха предоставени за тест и споделяне на мнение.


Започваме със спиралата Golden Rose False Lashes Mascara, която обещава невероятен обем, повдигане и видимо удължаване на миглите. Не намирам спиралата в българския сайт на марката, но повече за нея можете да видите ТУК. Иначе успях да я намеря и ТУК, като цената й е под 6 лева.


Интересна ми беше четката на тази спирала - гумена и "огъваща се", тънка и с много къси "власинки". Не бях използвала такава до сега, но ми се стори изключително удобна особено за долните мигли. И се оказах права - покрива ги с едно движение. Влюбена съм в тази четка. Много добре разпределя туша по миглите ми, обхваща и най-малките косъмчета, разделя ги и наистина придава обем без да слепва. Туша е наситено черен и за моите светли мигли идва като голямо спасение. Видимо удължаване не мога да кажа, че виждам, но има известно повдигане в основата на миглите.

Golden Rose False Lashes Mascara засъхва бързо след нанасяне, но позволява напластяване. Освен това е много издържлива, не се размазва през деня и не се рони. Впечатлена съм за пореден път от спиралите на марката, тъй като за цената си предлагат отлично качество. 


Очната линия Golden Rose Precision Eyeliner също ми беше много интересна за тестване. По принцип съм фен на очните линии с четчица, винаги ми е било трудно да работя с писец, но с тази изчертаването на "sharp line" се оказа лесна задача. 
Цената на очната линия е 6.99 лв, като можете да я намерите ето ТУК.


Писеца е според мен с идеалната дебелина за изчертаване както на тънка, така и на дебела линия. Освен това тази форма ми идва много удобна за изрисуване на "опашчицата" във външния край на окото.


Туша е наситено черен - нещо, което ми е било проблем с други очни линии от този тип, които съм пробвала и винаги прозират след засъхване. Тази не прозира, засъхва бързо и е матова. Не ми се е разтичала до сега в линиите на клепача. 


По описание тази очна линия е водоустойчива. Не съм пробвала дали наистина е така, но е изключително издържлива и не помръдва цял ден. 
Единствено си имайте едно наум - очната линия засъхва наистина бързо и ако се наложи да повторите някъде може и да ви бъде трудно.


 И спиралата, и очната линия се свалят изключително лесно от очите, без да ми се налага търкане. 

Отново положителни са ми впечатленията за тези два продукта на Golden Rose и бих ги препоръчала. От марката определено се стараят да предлагат продукти, които са достъпни като цена, но качеството им не отстъпва по нищо на други марки в дрогерийната категория, а защо не и по-скъпи. 

Надявам се с това ревю да съм ви била полезна, а ако имате впечатления от спиралата и очната линия, или има продукт на GR, който искате да тествам ще се радвам да го обсъдим в коментарите под публикацията.

*Продуктите ми бяха предоставени за тест и споделяне на мнение от PR.

You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥