Avon Mark Magix Prep and Set Spray - Ревю

by - октомври 03, 2018


Здравейте, момичета!

Днес отново се спирам на един продукт от Avon и това е фиксиращия спрей за грим Avon Mark Magix Prep and Set Spray. Доста чух и четох за този спрей и реших да го пробвам преди време. А дали ми хареса?

Avon Mark Magix Prep and Set Spray идва в пластмасова опаковка с пулевризатор, количеството е 125мл, а цената варира, аз го купих на цена около 4 лева. 

Съдържанието:


Както говори и името спрея служи като праймър или фиксиращ спрей върху грима. Би трябвало да удължи неговата устойчивост.
Пулверизатора е първото нещо, което не ми хареса. Струята е много концентрирана и често пуска доста количество, което не се разпределя равномерно. 


Avon Mark Magix Prep and Set Spray не ми хареса и поради факта, че има силна миризма на спирт. Освен това лицето ми става като бетон след като напръскам върху грима, лепне ми и това усещане остава докато не си почистя лицето. Вероятно това се дължи на алкохола в състава, но усещам лицето си сякаш се напуква и това не е приятно. Не мога да кажа дали задържа грима за по-дълго, вероятно го прави, но спрях да го използвам на втория път.


Зная, че този спрей се харесва на доста момичета, някои от които дори го използват за професионален грим, но за мен това е най-кофти продукта, на който съм попадала последната година. Не знам дали моята опаковка не е дефектна, чудя се дали проблема не е друг, но като цяло това са впечатленията ми и колкото и положителни ревюта да прочета няма как да променя мнението си за сега. 
Чудя се дали да не поръчам нов флакон за да видя дали наистина не е проблемна моята бройка. Вие как мислите?
You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥