Essence Insta Perfect Liquid Make Up - Ревю

by - октомври 11, 2018
Здравейте, момичета!След вчерашното ревю на грим продукти от марката 183 Days (можете да видите ТУК), днес реших да споделя мнението си и за нещо ново от Essence и това е ФДТ-ена Insta Perfect Liquid Make Up.Essence Insta Perfect Liquid Make Up ме грабна първо с опаковката - малко пластмасово шишенце с нещо като капкомер?! Не е стандартната помпа, не е пипета...по скоро е като тези дозатори на боите за рисуване. Второто, което ме грабна е това,че покритието може да се надгражда и освен това е водоустойчив. А от обещанието за силен матов ефект доста се изплаших, защото с такива ФДТ-ени кожата ми не се разбира.


ФДТ-ена се предлага в 4 цвята на нашия пазар - сиииилноо ограничен избор, как е възможно да се предлагат толкова малко цветове не знам. Три от цветовете са светли, а един е много тъмен. Единствения вариант да си напаснете цвета е да смесвате докато го докарате. Все пак взех 50 pefect honey, който ми се видя в по-неутралната гама, другите два светли много ми розовееха. 


Преди употреба не забравяйте да разклатите бутилката за да се смесят пигментите. Дозатора е удобен и някак си не става мазало като го използвам, което ми допадна. Обикновено с помпичките и другите типове апликатори положението при мен става доста "messy".
Цвета не оксидира, което е плюс. На горната снимка можете да видите цвета веднага нанесен и как изглежда след 10 минути - никаква разлика (третата снимка). Консистенцията на ФДТ-ена е много течна, но след нанасяне при мен засъхва бързо и за това трябва бързо да го разнеса. Пробвах и с четка и с блендер, най-добре според мен е първо с четка и след това да се мине с блендер.


ФДТ-ена наистина е матиращ, не мога да кажа дали е супер матиращ, но на мен ми седи доста пудрено на лицето и както и предполагах не ми хареса като финиш. Покривността му е средна, като може да се наслоява наистина до пълно покрите и то добре. На горните снимки виждате колко добре изравнява тена и горе долу покрива тъмните кръгове под очите. Издържлив е, не се свлича, но страшно много ми се събира в линиите по лицето, около устата особено. По трудно си нанасям и другите прахообразни продукти върху него. 
За мен този ФДТ-ен е разочарование, не се разбра с кожата ми, не ми харесва като финиш, много се впива и прави кожата ми да изглежда суупер суха и "брашняна". 
За да не го изхвърлям пълен реших да го смесвам с друг ФДТ-ен, който харесвам и с олито на 183 Days, което ви показах в миналия пост.
Това е на кратко мнението ми за Essence Insta Perfect Liquid Make Up. А вашето мнение какво е, пробвали ли сте и бихте ли пробвали? Какво мислите за малкото цветове, които се предлагат?

You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥