Nivea Fresh Revive Dry Shampoos - Ревю*

by - октомври 22, 2018


Здравейте!

Днешното понеделнишко ревю ще бъде от кратките, с малко, но надявам се полезна информация за новите сухи шампоани на Nivea. Всъщност какво има толкова да се каже за един сух шампоан, освен дали действа наистина и дали оставя следи по косата?!


От Nivea ни предлагат три варианта сухи шампоани - за светла, средна и тъмна коса. Опаковката е от 200 мл, като се предлагат мисля и опаковки от 100мл, които са идеални за път. 
Обещават по-чист вид на косата, която запазва свежия си вид през целия ден, увеличаване на обема и попиване на излишните мазнини в корените на косата.


Лично аз не съм пробвала и трите варианта. Пробвах този, който е подходящ за средно тъмни коси (розовата опаковка). В последния месец и нещо съм ограничила използването на всякакви подобни продукти, защото се боря с косопада и не искам да си товаря косата със сухи шампоани. Ето защо оставих този за светла и тъмна коса за подарък и мнението ми по-долу е само за този в розовата опаковка. 

На кратко мнението ми е положително. Усетих приятен и свеж аромат, който е сравнително траен върху косата. Ако не пръскате от дистанция поне 15 см оставя бели следи, но след леко втриване изчезват и няма проблем. Забелязах и леко повдигане от корените, което вероятно е обещания обем, но не очаквайте косата ви да стане като след сешоар например. Относно омазняването - при мен попи добре и косата ми изглеждаше по-чиста, но това е само до края на деня, тоест ефекта не мисля, че е много дълготраен. Но пък и не усетих пресушаване на косата, както ми се е случвало с други шампоани.

Nivea Fresh Revive Dry Shampoo не е лош вариант ако сте в търсене на подобен продукт. Патила съм си от агресивни сухи шампоани (пресушаващи) и този не е от тях. Запазва чист вид на косата за ден, което е добре ако искате да разредите миенето на косата или сте на път, а също и не оставя бели следи.


*Продуктите ми бяха предоставени за тест.

You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥