Revolution Pro Regenerated Trends Mischief Maker Palette - Ревю

by - ноември 30, 2018


Здравейте, бютита!

За края на този месец съм ви подготвила един доста цветен пост в контраст с времето навън. Реших да завърша не с любими продукти, а само с един любим продукт за изминалия месец, като ще ви разкажа с подробности и снимки за палитрата Revolution Pro Regenerated Trends Mischief Maker, която не спирам да използвам в последно време.


Revolution Pro Regenerated Trends Mischief Maker е изключително цветна и предлага безброй комбинации. Имах нужда от такива цветове в колекцията си и когато видях тази палитра знаех, че трябва да я имам. 
Това е първия ми сблъсък със сенки на Makeup Revolution и се убедих защо всички ги хвалят толкова много.
Цената на палитрата беше около 20 лева и я поръчах от notino.bg. 


Палитрата дойде добре опакована. Кутията е пластмасова, няма огледало, не знам колко е здрава, но се затваря добре. В палитрата са разположени 18 цвята, по 0.8гр. всяка сянка, като голям плюс е, че сенките са cruelty free.  


В палитрата има както матови, така и металически цветове. В някои от тях има и фини частички в различни цветове.
Нека разгледаме и цветовете по отделно (суотчовете са правени без основа за сенки):


Shameless
 е най-наситения коралов цвят, който съм виждала. Не се разпрашва, прелива се изключително лесно и е много пигментиран, матов с множество малки сребристи частички, които са много фини.

Scene
 е прекрасен дуихромен цикламен цвят с леки златисти и розови отенъци и златисти частички. Малко е твърд и по-слабо пигментиран.

Deviant
 е наситен ярко розов цвят с лек металически блясък. Отново малко твърд, но дава добра пигментация. Прелива се лесно.

Disobedient
е лилав металически цвят, който не е от най-пигментираните, но лесно може да се наслои.

Maverick
изглежда жестоко в палитрата, но е доста твърд и слабо пигментиран и не толкова наситен. Матов с множество синьо-зелени фини частички.

Disgrace
е тъмно-лилав металик с лек сив оттенък. Малко суха е тази сянка и иска повече наслояване.

Intricate
е един от любимите ми цветове в палитрата, макар и на горната снимка да не се вижда в пълната му красота. Цвета е розово злато, много добре пигментиран и по-мазнеещ.

Riches
е топъл и златист, с фини златни частички. Тази сянка е доста по-суха от горния цвят и по-слабо пигментирана, има и леко разпрашване. На клепача нанесен с четка цвета изглежда по-добре отколкото на суотч.

Personal
е идеален коралов цвят със сатенен финиш. Много приятен цвят, който е силно пигментиран и се прелива страшно лесно.

Artistic License 
е според мен най-сполучливия цвят от цялата палитра. Уникална пигментация, цвета е винено-червен металик (на суотча е излязал доста светъл), текстурата му е по-мазнееща.

Messenger
също ми е един от любимите цветове. Матов топъл кафяв цвят, който се съчетава идеално с почти всички останали цветове в палитрата и често го използвам в сгъвката на окото.

Hellbound
е черния цвят в палитрата. Не е особено пигментиран на суотч, но нанесен с четка на окото е доста наситен. Прелива се много лесно и ми е любимия черен цвят от всички, с които разполагам.


Outsider
е типичен русалски цвят. Металически тюркоаз, който е много силно пигментиран.

Discrepancy
е уникален и направо съм влюбена в него - цвета е преливащ се от зелено към златисто, с фини златисти частички. Стои много красиво на окото, добре пигментиран и с мазнееща текстура.

Digress
не е излязал добре на снимката, тъй като в действителност е доста по-тъмен (морско синьо?) и е металик. Цвета отново е по-сух и по-слабо пигментиран.

Old Rival
е същата работа - сух и слабо пигментиран металик в тъмно зелено.

Trash
от своя страна е пълна противоположност - много мека и приятна текстура, добре пигментиран бронзов цвят.

Nightmares
е единствения по-ронлив цвят в палитрата, но много наситен. Цвета  е тъмни лилав металик, който си прилича до някъде с Disgrace, но липсва сивия нюанс и е по-тъмен.


Като цяло палитрата според мен си заслужава, особено за цената си. Разбира се, в нея има както разочарования така и попадения. Някои от цветовете са доста сухи и малко по-трудно се работи с тях, но има и такива, които са силно пигментирани и ярки. Също така си затвърдих впечатленията, че не винаги суотча говори за качеството на цвета, тъй като някои от цветовете на суотч са покъртителни, но с четката върху клепача положението се променя (например черния цвят).

Със сигурност това няма да е последната палитра на марката, която си купувам. Харесала съм още доста техни палитри, първо заради цената и качеството, и второ заради разнообразието от цветове, които се предлагат.

 А вие можете ли да ми препоръчате някоя от техните палитри? Използвали ли сте и доволни ли сте?You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥