Avon Anew Clinical Overnight Mask - Ревю

by - ноември 20, 2018


Здравейте, бютита!

Продължаваме със серията ревюта за този месец с една маска за лице на Avon, а именно Avon Anew Clinical Overnight Mask. Идеята за нощните маски много ми допада като цяло, но съм доста критична и придирчива по отношение на консистенцията им, за това ако искате да видите дали оправда очакванията ми, то продължавайте да четете.


Avon Anew Clinical Overnight Mask идва в стилно стъклено бурканче, с капачка на винт, която се затваря плътно, както и допълнителна защита под капачката, за да сте сигурни, че маската ви не е била отваряна. Количеството е 50мл.
Цената на маската варира спрямо каталога, аз я взех на промоционална цена около 10-12 лева по спомен.

Съдържанието:


Маската обещава хидратация и борба с фините линии по лицето, действайки през нощта докато спите, благодарение на хиалоруновата киселина. Консистенцията е гелообразна с многобройни микро капсулки, съдържащи масло от шеа. След като се нанесат по кожата те се пукат и концентрата излиза от тях. Иначе маската нанасям през вечер на почистено лице, като количеството, което използвам е доста обилно и масажирам докато попие почти напълно в кожата.


Като усещане не мога да спестя лепкащото чувство, което се усеща до пълното попиване на маската. По отношение на попиването й трябват около 10 минути след нанасяне за да се абсорбира напълно от кожата. 


Като ефект не мога да кажа, че съм особено впечатлена. По скоро мнението ми е неутрално. Има хидрататиращ ефект, но минимален, за това и не можете да разчитате само на тази маска за силна хидратация на кожата, особено зимата. Според мен е по-подходяща за лятно време. На моята кожа нито навреди, нито подобри положението, като на пипане единствено кожата се усеща по-гладка. Ако сте със суха кожа можете да нанасяте серум под нея.

Не мога да кажа, че тази маска е must have, по-скоро е една допълнителна стъпка от грижата за кожата, ако търсите допълнителна хидратация освен регулярните продукти, които използвате, но да ви кажа честно можете да минете и без нея. 
You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥