Avon Mark Magical Highlighter - Ревю*

by - ноември 16, 2018


Здравейте, бютита!

Отново зачезнах от блога, но се надявам до края на месеца да успея да публикувам всички подготвени постове за някои интересни продукти, които много искам да ви покажа. Днес споделям с вас мнението си за Avon Mark Magical Highlighter, който ми беше предоставен от марката преди известно време и от който останах приятно изненадана.


Avon Mark Magical Highlighter идва в пластмасова опаковка, която за сега е здрава, но е от този тип, който чупя най-често. Затваря се стабилно за сега. До колкото разбирам хайлайтъра идва в комплект с четката от снимката и двата продукта могат да се намерят онлайн в сайта на Avon, както и в каталозите им.


Останах доста изненадана от идеята на марката да съчетае 5 цвята в едно. Виждали сме вече подобни хайлайтъри и от други марки, така че не е нещо ново и невиждано, но както някои от вас отбелязаха в Инстаграм е доста неочакван продукт за Avon.


Цветовете се допълват отлично, могат да се използват по отделно, което е малко трудно с по-голяма четка, но с четка тип ветрило няма да имате проблем. Ако искате можете и да го смесите, като по-долу можете да видите как изглеждат смесени и на мен лично ми харесва повече отколкото по отделно.


Цветовете са много пигментирани, но има леко разпрашване, имайте го в предвид. 


По-светлите цветове (първите два) са "по-брашняни" и това се вижда на горната снимка (цветовете в дясно). Тъмния златист цвят в средата е малко по-твърд останалите, докато розовия и синия са с по-мазна текстура и доста силна пигментация. 


Нито един от цветовете няма едри блестящи частички.
Като цяло Avon Mark Magical Highlighter е от тези хайлайтъри, които можете да наслоявате и да заблестите като диско топка, но ако го нанесете с лека ръка, ще постигнете един много приятен лек отблясък на кожата.


При нанасяне върху кожата цветовете се преливат много красиво, но преобладава златистия отенък. Останах доста приятно изненадана от това, колко красив цвят се получава при смесване. Според мен Avon Mark Magical Highlighter е подходящ за тъмна и светла кожа. Имате възможност да смесвате различни цветове, да ги използвате самостоятелно или направо всичките смесени, което е супер за всички, които искат да експериментират.
*Продукта ми беше предоставен от PR.

You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥