Makeup Revolution Conceal & Define Concealer - Ревю

by - ноември 19, 2018


Здравейте, прекрасни!

Днес на кратко ще ви запозная с впечатленията си от така популярния напоследък коректор Makeup Revolution Conceal & Define Concealer. В последно време съм голям фен на марката и тествам все повече техни продукти, а този коректор го бях набелязала още от както излезе, тъй като е спряган за двойник на още по-известния Tarte Shape Tape. За съжаление няма как да направя сравнение между двата, но по-долу в текста ще го сравня с любимия ми коректо на Catrice Liquid Camouflage.


Опаковката на Makeup Revolution Conceal & Define Concealer е много красива с тези детайли в розово злато. Аз поръчах моя от сайта Notinо, но виждам че се предлага и в Pink Panda. Цената му е около 11-12 лева и попада в бюджетната категория. 


Четката е много голяма, доста по-голяма от стандартните и поне два пъти по-обемна от четката на Catrice Liquid Camouflage. Има скосен връх и нанасянето е много лесно, а и покрива по-голяма площ с едно минаване.


Цвета, който аз си избрах е C2, един от най-светлите цветове. Така като го гледам по-скоро е неутрален цвят. Хубавото е, че имате голям избор на цветове, за което браво на марката.


Друг плюс на този коректор е, че не се окислява след нанасяне. Знаете колко е неприятно коректора да потъмнее или да стане оранжев в течение на деня, а този не го прави. Финиша му е матов.
Като покритие няма грешка - води се full coverage и наистина е такъв, а в сравнение с този на Catrice е една идея по-покривен. Няма нужда да се наслоява, защото от един слой покрива много добре тъмните кръгове в моя случай. А и ако решите да наслоявате можете да прекалите, защото този коректор е доста тежък.
Тук идва момента и на минусите. Всъщност, макар и да има перфектно покритие, този коректор се врязва много в линиите под очите ми. Тествах го цял ден и в края на деня зоната под очите ми е страшно суха и с врязан коректор и картинката беше плачевна. За разлика от коректора на Catrice този е с доста по-тежка и плътна консистенция и вероятно това води до пресушаване. Намерих начин да го използвам - силно хидратирана околоочна зона (напоследък използвам масла). Ако обаче при вас има проблем със сухотата на кожата под очите или имате бръчици и фини линии не ви го препоръчвам. 
Иначе като контуриращ продукт върши също отлична работа. Използвам го и за база под сенките, но задължително след това запечатвам с пудра или сянка, защото се врязва в линиите на клепача. Перфектен е за cut-crease. 

И ако трябва да обобщя Makeup Revolution Conceal & Define Concealer е много добър продукт за цената си, но със забележки. Ако нямате суха околоочна зона, то със сигурност много ще ви допадне, но ако имате подобен проблем ще трябва първо да се погрижите за хидратацията на кожата отдолу и след това да го нанасяте, за да не останете неприятно изненадани когато се погледнете в огледалото в края на деня :)

You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥