Nivea Soft Mix Me Cream Set - Ревю*

by - ноември 26, 2018


Здравейте, прекрасни!

Навън температурите доста паднаха, а аз днес ще ви върна лятното настроение с ревю на кремчетата Nivea Soft Mix Me. Ще се запознаем с трите разновидности на кремовете Soft, които ми бяха предоставени още лятото. Но не се обърквайте от това лятно настроение, тези кремове са чудесни и за зимния сезон.


Получих за тест мини сета от трите разновидности на Nivea Soft Mix Me, като мисля, че можете да го намерите все още в магазините.
Много готина е идеята да се предлагат като сет тези кремчета, а най-хубавото е, че можете да си направите собствен аромат или да ги използвате по отделно. Количеството им е 50 мл и са много компактни и удобни за път и за дамската чанта. Освен в такива малки разфасовки, кремовете можете да намерите и в големи опаковки от 200 мл.


Кремовете са много пухкави и се нанасят с лекота по кожата. Текстурата им не е плътна и попиват много бързо, като в същото време хидратират много добре. Ароматите, които се включват в сета са:


Chilled Oasis с много лек и ненатрапчив аромат на мента. За топлите дни действа много ободряващо и охлаждащо този аромат. Подарих го на майка ми, защото много го хареса.


Happy Exotic пък е моя фаворит - аромат на кокос, ама доста делкикатен, примесен с ананас и още нещо. Казано на кратко - екзотичен, но лек аромат.


Berry Charming ми е малко скучен - аромат на червени плодове, но смесен с горния се получава доста интересна композиция, която е много сладичка, и в същото време нежна. 

Ако трябва да препоръчам един от всички, то това ще е Happy Exotic. Всъщност, който и да изберете няма да сбъркате, тъй като всичките имат еднаква пухкава текстура и много добри овлажняващи свойства. Използвам тези кремове предимно за ръцете си, но се справят много добре и със сухата кожа на краката. Ако сте фенове на класическия Nivea Soft, но аромата ви е омръзнал, то тези нови аромати със сигурност са за вас.

*Продуктите ми бяха предоставени от PR.You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥