Balea Aqua Serum - Ревю

by - декември 02, 2018


Здравейте!

Най-накрая дойде един от най-красивите и наситени от към емоции и занимания месец. С него дойде и студа и кожата ми веднага започна да реагира, като стана по-суха и изгуби блясък и всякакъв живец. Обикновено около ноември започвам да сменям рутината си като прибягвам до по-тежки кремове и масла с хидратиращи свойства. Освен тях използвам и хидратиращ серум, маски и патчове. Днес ще ви разкажа за едно супер бюджетно попадение - Balea Aqua Serum, който използвам всъщност и лятото заради леката му формула.


Balea Aqua Serum можете да намерите в ДМ. Цената му е малко на 6 лева. Идва в пластмасова опаковка с безвъздушна помпичка, тоест количетсвото на продукта се "издига" нагоре и така няма шанс да остане неизхабен до края. Количеството е 30 мл. и мога да потвърдя, че е доста икономичен.

Съдържанието:


Серума обещава интензивна хидратация, с наличие на хиалурон в състава. Като говорим за състав - според мен е доста добър. Формулата на серума е много лека и приятна, серума е по-скоро течен отколкото гъст. Попива много бързо в кожата без да оставя мазно чувство и лъщяща кожа.


Balea Aqua Serum е изключително подходящ и за основа под грима. Не прави кир ефект и е подходящ за всякакъв ФДТ-ен отгоре.


Като се има в предвид цената на Balea Aqua Serum бих го препоръчала на всеки, който търси хидратираща основа за под грима или лек серум, който да не "тежи" на кожата. За много суха кожа ще дойде доста лек, но в комбинация с някои по-плътен крем според мен ще има много добър ефект.
Много подходящ е и за летните дни.You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥