Nivea Crayon Lipsticks - Ревю*

by - декември 06, 2018


Здравейте, бютита!

Съвсем на скоро получих новите балсами под формата на моливи от Nivea - Nivea Crayon Lipstick и нямам търпение да ви споделя моето мнение за тях. Сипете си чаша чай или кафе и нека видим дали тези балсами си заслужават.


Nivea Crayon Lipsticks са нещо ново на пазара от марката. Това са балсами под формата на моливи или така наречените чъби стикове. Новото в случая е, че във формулата на тези балсами вече отсъстват минералните масла, които не са особено добър вариант да съществуват в подобен продукт. Съвсем на кратко - когато ги има тези минерални масла вие получавате временно чувство за хидратация, но след спиране на употребата им кожата става по-суха и започва да се напуква.


Nivea Crayon Lipsticks се предлага в 4 цвята, като аз тествах три от тях - Black Cherry, Poppy Red и Rosy Nude. Видях ги да се продават в Ремедиум, но не видях цената, така че някой ако знае може да сподели в коментарите.

(от ляво на дясно - Rosy Nude, Poppy Red и Black Cherry)

Не очаквах тези балсами да имат толкова наситен цвят и бях доста изненадана от интензивността им. Цветовете са много хубави, Black Cherry ми е фаворит за сегашния сезон. Poppy Red не е точно моя нюанс червено - бие ми повече на оранжево и на моята кожа не седим много добре. Rosy Nude е малко светъл, но мисля, че ще се сработим.

Като усещане тези балсами са доста комфортни за носене, при нанасяне се разтопяват въху устните. Усещам, че хидратират, но не прекалено много. Като трайност не са много издържливи, а и все пак са балсами и трябва да се подновяват. Не съм забелязала пресушаване и напукване след като спра да ги нося. 
Според мен са добре замислени като един по-лек вариант на червилата, като в същото време предоставят и лека хидратация . Ако трябва да избирам само един цвят, то това би бил Black Cherry, към който изпитвам голяма любов в момента :)

*Продуктите са ми предоставени от PR.

You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥