Любими продукти за 2018 - Част 1

by - януари 05, 2019


Здравейте бютита и честита Нова година!

Реших да дам старт на новата година в блога с публикация за любимите ми продукти за 2018-та година! Малко тривиално, но още по-тривиално ми се струва да ви засипя с постове за целите ми през 2019-та :) Не, че това няма да се случи - да, ще има такъв пост много скоро, но предпочитам да започна годината на чисто с любимата ми бюти тематика. 
Тъй като през изминалата година пробвах доста неща, публикацията ще бъде разделена на две части - една за гримове и една за бяла козметика. Част за косата няма да има тъй като ви готвя така искания пост за косопада и там ще видите голяма част от продуктите, които използвам, и които всъщност са ми любимците от тази категория за 2018-та.
И така, без да губим повече време преминаваме директно към my faves for 2k18 :)

Products: Essence Soft Countoring Lipliners, Nivea Crayon Lipsticks

Не се учудвайте ако по-долу видите много познати вече продукти. Голяма част от любимците ми за 2018-та всъщност са ми любими от доста по-отдавна. Знаете, че като блогър пробвам доста неща през годината и до сега не съм открила по-добри бюджетни заместители на голяма част от познатите стари продукти (повечето от тях си имат и самостоятелни ревюта - ако искате повече инфо, натиснете на удебеления шрифт).

Essence Soft Countoring Lipliners са едни от тези продукти, които не бих заменила никога. А и не съм попадала на по-добри за тази цена. Моливите за устни на Essence са много добре пигментирани, използвам ги освен за очертаване, и за запълване на устните. Мисля, че миналата година промениха опаковката и името на тези моливи, като добавиха и нови цветове, като избора се разшири доволно. 


Nivea Crayon Lipsticks* пък са нещо ново за изминалата година. Не очаквах да ми харесат толкова, че да ги включа в любимците за годината. Но не ги свалям. Всеки ден посягам към тях в последния месец и нещо, което ми говори, че това е моя go to продукт за устни. Обичам по-леки, балсамести текстури, които придават лек цвят на устните, без да изсушават. Обичам и матови червила, не си мислете, че не нося, но в ежедневието предпочитам по-леките неща, та това и обяснява защо толкова ми допаднаха тези балсами на Nivea.

Products: Catrice Liquid Camouflage Concealer, Catrice HD Liquid Coverage Foundation 

През изминалата година пробвах достатъчно ФДТ-ени - двата нови на Essence, един на Trend It Up, който също ужасно много харесвам и едвам се сдържах да не включа и него в този пост, но исках да се огранича до един продукт от категория. Пробвах и два ФДТ-ена на Maybelline, както и един на Golden Rose. 

Catrice HD Liquid Coverage Foundation обаче си държи челното място за поредна година като най-добър дрогериен ФДТ-ен в моята класация. Преди две седмици си купих поредна опаковка за да се убедя окончателно, че трудно може да го бие някой от всичките останали, които пробвах през годината. Много добро покритие ми дава, не стои тежко на кожата ми, издържлив е и това ми е достатъчно за да му дам оценка 6+.

Catrice Liquid Camouflage Concealer е другия вечен любимец. Изхабих не знам колко опаковки от него през 2018-та и си остава на върха. Не си мислете, че и коректори не съм пробвала. Друг фаворит ми е коректора на Maybelline Fit Me, от който също изхабих две опаковки през изминалата година. Пробвах и Conceal & Define на MUR, който има уникалното покритие, но много ми се врязваше под очите, та остана някъде към 4-5 място в класацията :) Коректора на Catrice е добре познат на всички ви предполагам, но най-много харесвам факта, че не ми се врязва под очите. Иска ми се да е покривен колкото Conceal & Define, но и така си го харесвам (не ме разбирайте погрешно - коректора на Catrice има достатъчно силно покритие, ама на мен все не ми стига:)).

Products: Golden Rose Terracotta Stardust, Maybelline Fit Me Powder

Golden Rose Terracotta Stardust не използвам от вчера, имам този руж/хайлайтър от повече от година и не е мръднал като количество, а го използвам всеки ден. Много харесвам цвета му и ефекта, който придава на лицето - леко озарено и затоплено. Много бюджетен и икономичен продукт, който препоръчвам във всичките му разцветки, които се предлагат.

Product: Golden Rose Terracotta Stardust

Maybelline Fit Me Powder е любимата ми пудра за 2018-та. Доста покривна, в същото време е лека и не е брашняна. От снимката виждате, че вече е свършила. Поднових с друга и сбърках. Свикнах с тази и текстурата й, начина на нанасяне и покритието и ще трябва да подновя. Не можах да ви споделя подробно ревю за нея през изминалата година, но се надявам през тази да успея да го направя.

Products: Golden Rose False Lashes Mascara, Essence Liquid Eyeliner, Essence Metal Shock Eyeshadow, Skin Watchers Natural Oil Papers

Essence Liquid Ink Eyeliner също е един стар любимец и подобно на моливите на Essence не бих сменила за нищо на света. Много наситен туш, не се разтича, не се размества през деня. Много лесно се работи с четчицата й. Аз съм фен на този тип очни линии - научих се с такава преди 14 години и до ден днешен не бих сменила този тип апликатор за друг :) А тази очна линия е топ - препоръчвам я на всички.

Essence Metal Shock Eyeshadow е едно от откритията ми - много са яки тези сенки, просто страшно много променят грима и всъщност позволяват доста да се заиграете, макар и цветовете, които се предлагат да не са много. Аз използвам самостоятелно когато бързам или слагам над сенки за по-силен металически ефект. А ако ги покриете и с прахообразни металически отгоре става фантазия. 

Golden Rose False Lashes Mascara* харесах от първото нанасяне. Доста наситен черен туш, който добре обхваща всяка една мигла, а моите са късчики, прави и тънки. Не се рони през деня, дава ми задоволителен подчертаващ ефект и даже малко драма :)

Product: Golden Rose False Lashes Mascara

Skin Watchers Natural Oil Papers са нещото, което никога не излиза от чантата ми. Винаги си нося по една опаковка, защото се убедих, че тези листчета спасяват положението в дните когато грима ми не е много ок. Матират омазняванията по лицето, освен това и леко тушират ако някъде има проблем с ФДТ-ена, като събиране например. Това ми е втора опаковка и бих се запасила с тях, защото за вечерни излизания правят чудеса.

Product: Revolution Pro Regenerated Trends Mischief Maker Palette

Revolution Pro Regenerated Trends Mischief Maker Palette е най-споменаваната и използвана палитра от мен в последните месеци, От първия ден я заобичах - заради цветовете, заради пигментираността и заради лесното преливане. Доста идеи могат да се осъществят с тази палитра в ръка и се радвам, че я поръчах. Освен това ме насочи към мисълта, че искам да имам всички палитри на MUR :)

Products: Catrice Slim'matic Ultra Precise Brow Pencil, Golden Rose Dream Eyebrow Pencil

Catrice Slim'matic Ultra Precise Brow Pencil се превърна за кратко време в моя all time favorite. Този молив определено промени начина, по който оформям веждите си. Много прецизен, с идеална твърдост, бързо и лесно очертавам и запълвам рехавите си вежди. Освен това изглежда естествено. А четчицата в единия край е перфектна - тъничка и сресва и подрежда много добре. Ако трябва да препоръчам само един продукт за вежди, то това е този молив, като има само един минус - свършва много бъзро.

И с това завършвам този пост. През изминалата година имах възможност да пробвам доста неща, някои от тях не успях да заснема и да получат ревю - нещо което се надявам да не се случва през новата година. А вие очаквайте и втората част на публикацията с всички любими мой продукти от бялата козметика.*Продуктите, отбелязани със звезда са ми предоставени за тест.

You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥