Alverde Hydro Eye Roll-On - Ревю

by - февруари 22, 2019


Здравейте, бютита!

Днес с голямо удоволствие ще ви запозная по-отблизо с фаворита ми сред околоочните кремове, а именно Alverde Hydro Eye Roll-On. Никога не съм забелязвала този продукт в ДМ, но една случайна сутрин докато търсих не помня и аз какво го видях и ми грабна вниманието. Така се озова в ръцете ми преди около месец и до днес не спирам да го използвам всяка сутрин и вечер.


Alverde Hydro Eye Roll-On е хидратиращ околоочен серум, който идва под формата на рол-он, количеството е 20мл, а цената около 6 лева. Както казах можете да го намерите в ДМ. 
Основното действие на Alverde Hydro Eye Roll-On е хидратация, за това и го купих. В състава му влиза хиалуронова киселина, екстракт от водорасли и сок от алое. 
Всъщност екстракта от водорасли действа много добре на кожата тъй като запазва еластичността й и я заглажда. Хиалуроновата киселина овлажнява кожата, а сока от алое също хидратира и много добре влияе на сухата кожа, възвръщайки свежия й вид.

Съдържанието:
Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Alcohol*, Glycerin, Sodium PCA, Sodium Lactate, Xanthan Gum, Sodium Hyaluronate, Fucus Vesiculosus Extract, Parfum**
* ingredients from certified agriculture
** from natural essential oils


На първо място много ми харесва опаковката - рол-оните винаги са ми допадали, този има метално топче, което допълнително действа много охлаждащо в зоната около очите. 
Консистенцията е много течна, подобна на гел или дори вода. Попива за 6-7 минутки в кожата като аз леко потупвам с пръст за да абсорбира по-бързо сутрин, а вечер го оставям да си попие сам. Не оставя лепкаво и мазно чувство, има странен сладникав аромат, който не е натрапчив - на мен ми напомня на смокиня. Коректорите се разбират много добре с него като база.

Снимка от лятото на 2018г. (в ляво) и снимка направена тази сутрин (21.02.2019 - в дясно).

При мен този серум/гел/рол-он даде много добри резултати почти веднага. Първо кожата ми вече не пресъхва като луда след като използвам коректор. Леко се позаглади и сутрин като се събудя погледа ми изглежда по-свеж, както и цялата зона около очите. Относно тъмните кръгове - може и да си въобразявам, но лично за себе си виждам леко подобрение. Много ми се искаше да ви покажа по-добри снимки на преди и след, но само това успях да сътворя (снимките по-горе). 
Използвам този серум от има-няма месец и още е твърде рано да кажа дали наистина действа върху тъмни кръгове, но съм учудена от това, че изобщо видях някакъв резултат за толкова кратко време. Използвала съм и по-скъпи кремове за околоочната зона, които освен да хидратират временно нищо друго не правят. А при този действието се натрупва и всеки ден нещата стават все по-добре. 

Продължавам да го използвам и ще ви държа в течение с дългосрочното му действие при мен. И да, ако ме питате - препоръчвам го с две ръце.
You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥