Alverde Relax Body Oil Bio-Wildrose - Ревю

by - февруари 11, 2019


Здравейте, момичета!

Всеки път се чудя как да си започвам публикациите и абсолютно всеки път нямам никаква фантазия и започвам по супер клиширания начин. Еми какво да се прави, явно нямам въображение и ще продължите да си четете стандартния въвеждащ текст :) 
В днешното ревю ще ви разкажа на кратко впечатленията ми за Alverde Relax Body Oil Bio-Wildrose. Както и с кремовете за лице, така и с продуктите за тяло съм все още в търсене на перфектното олио или крем с аромат, който да се хареса на кожата ми (като изключим лосиона TriXrera на Avene, който за мен е най-добрия продукт за тяло в последно време).

Product: Alverde Relax Body Oil Bio-Wildrose 

Alverde Relax Body Oil Bio-Wildrose идва в стъклена бутилка - доста тежка и не е никак удобна за пътуване, макар и количеството да е само 100мл. Можете да го намерите в ДМ, цената не знам каква е тъй като олиото ми беше подарък за Коледа, но като познавам цените на Alverde едва ли ще е повече от 7-8лева.

Съдържание:

Product: Alverde Relax Body Oil Bio-Wildrose 

Олиото има хидратиращи функции, обогатено с доста растителни олиа (като например бадемово и олио от жожоба) и има мега силен аромат на дива роза, който на мен ми е малко химичен, но нека се доверим на обещанието за натуралност (въпреки, че се съмнявам да има роза, която да мирише толкова силно).
Едно нещо не ми харесва в опаковката и това е дозатора, който макар и да е прецизен никога не сприя олиото да се разтече навсякъде по него.

Product: Alverde Relax Body Oil Bio-Wildrose 

Като изключа аромата, който за мен е безумно силен и освен това се задържа дълго върху кожата, това олио доста ми допада. Първо - разнася се лесно и с лекота по кожата, не е от онези плътни олиа, които трудно попиват и оставят мазна диря с часове наред. Alverde Relax Body Oil Bio-Wildrose попива бързо в кожата, като я оставя мека и гладка. Пробвах го върху много сухи зони и успява да ги успокои и намалява сухотата. Най-добре е да се използва след душ, когато кожата е още топла за по-лесно попиване.
Освен това може да се използва и за масаж на гърба, добре отпуска и ако аромата ви хареса може наистина да ви подейства релаксиращо.

Бих го препоръчала за хора със суха и нормална кожа на тялото, ако нямате проблем с ароматите, то със сигурност ще ви хареса, но ако имате чувствителен нос по-добре си го спестете.
You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥