Revuele Gold Mask - Ревю

by - февруари 04, 2019


Здравейте, бютита!

Днес сме на тема "маски" и ще споделя с вас мнението си за една изклюително бюджетна, а именно Revuele Gold Mask. В момента, в който я видях знаех, че трябва да я тествам. Всъщност златните и сребърни маски бяха доста популярни през изминалата година и идеята за golden face успя да се загнезди в главата ми.

Product: Revuele Gold Mask

Revuele Gold Mask идва в метална тубичка, а количеството й е 80мл. Цената на маската беше смешна - около 5 лева. Аз взех моята от Лили, но предполагам може да се намери и в други магазини.

Състав:

Product: Revuele Gold Mask

В съдържанието на маската виждам наличие на хиалурон и колаген, които се водят и анти-ейдж. За мен Revuele Gold Mask е по-скоро хидратираща и много подходяща за суха кожа. Състава й е много приличен за цената. на която се предлага.
Относно аромата, тази маска има деликатен, но доловим аромат, който не е дразнещ.
Цвета на маската нанесена е златист, но не се лъжете от това - в маската няма злато, а оцветители :)

Product: Revuele Gold Mask

Нанасям маската на почистена кожа с пръсти, като гледам да нанеса по-плътен слой и седя с нея около 15-20 минути. След това я измивам с хладка вода. Кожата ми остава мека и хидратирана. Използвам я 1 или 2 пъти в седмицата. Между другото е доста икономична и стига за доста нанасяния. 

Product: Revuele Gold Mask

Като цяло няма много повече какво да кажа за Revuele Gold Mask. Маската си върши работата - хидратира и омекотява. Относно анти-ейдж функциите й - не съм сигурна, че има толкова силно действие, но определено прави кожата да изглежда по-здрава и жизнена. Мога да я препоръчам на всички със суха кожа като един доста бюджетен продукт.You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥