Aura Fix Me! Make Up Fixing Spray - Ревю

by - март 06, 2019


Здравейте, красавици!

В днешното ревю, което доста от вас пожелаха ще разгледаме по-отблизо фиксиращия спрей Aura Fix Me! Make Up Fixing Spray. При поредната ми обиколка в Лили го мернах и веднага го взех, тъй като скоро не съм попадала на подобен продукт под формата на аерозолен спрей и успя да предизвика любопитството ми.


Aura Fix Me! Make Up Fixing Spray идва под формата на аерозол и количество от 75мл. Цената му по спомен е около 6 лева и може да се намери в Лили.


В този спрей много ми хареса това, че се разпръсква като мъгла или облак, няма едри капки и не се усеща "мокър" ако можете да ме разберете. Минус е силния и неприятен мирис, който има (подобен на лак за коса) и ако решите да говорите веднага след като се напръскате се подгответе за доста гаден вкус в устата. Та един съвет - след като се напръскате изчакайте поне 5 секунди преди да си отворите устата или очите :)


Като ефект ми хареса, защото е супер лек като усещане след нанасяне, фиксира добре грима и при мен го задържа цял ден, особено ФДТ-ена. Не съм забелязала дали матира или прави сочен вид на кожата, по-скоро е само фиксиращ. Но пък съм пробвала и да нанасям продукти върху него, и няма никакъв проблем. Аз понякога забравям бронзър или руж и ги нанасям върху фиксирания грим, като и те се задържат цял ден. 
Освен това до сега не съм усетила да има влияние върху кожата ми - нито я пресушава, нито я раздразни.


Като изключим неприятния мирис, който има, мога да кажа, че Aura Fix Me! Make Up Fixing Spray е едно много добро дрогерийно попадение, което бих препоръчала. 
Цената му е достъпна, сравнително икономичен е, върши си работата и всъщност аерозола много повече ми харесва от другите спрейове за фиксиране, който трябва да изчаквам да позасъхнат след като ги нанеса. 
Влиза в списъка ми с любимци и грим арсенала ми.





You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥