Balea Soft & Clear Anti-Spots Patches - Ревю

by - март 31, 2019


Здравейте, момичета!

Днес ще ви запозная в едно кратко ревю с Balea Soft & Clear Anti-Spots Patches или така популярните лепенки, които би трябвало да неутрализират пъпките и да ги изсушат. Много известни са лепенките на Sephora, но аз както винаги реших да тествам по-евтината алтернатива от Balea. 


Balea Soft & Clear Anti-Spots Patches би трябвало да успокоят пъпките, като в същото време да ги неутрализират и изсушат. Според мен салициловата киселина в съдържанието е основната съставка, която би спомогнала за това, но виждам и присъствие на алкохол, което неминуемо означава, че ще има изсушаващ ефект. Цената на лепенките е около 5 лева, могат да се намерят в ДМ, а една опаковка съдържа 36 лепенки.


Използват се много лесно - на почистено лице слагате лепенката върху пъпката, по възможност вечер преди лягане и на другата сутрин я махате, като пъпката би трябвало да е поизчезнала.
Лепенките са прозрачни и почти невидими за очите, но все пак лъщят и няма как да ги прикриете напълно ако решите да ги слагате през деня и трябва да излизате например.


Всички знаем, че големите пъпки почти нищо не може да ги спре и премахне. И тези лепенки не могат. Справят се добре с мънички пъпки, изсушават ги и за 2-3 дни можете да успеете да се отървете напълно. Но с големите няма шанс да се справят. Минус е и това, че самата лепенка залепва доста здраво и после махането и е неприятно.

Ако трябва да съм съвсем точна - за мен са 50/50. При мен действат върху малки пъпки, които току що са излезнали и ако ги хвана на време има някакъв ефект, но с по-големите не видях да правят кой знае какво.
You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥