Bell Liquid Metal Lipsticks - Ревю*

by - март 11, 2019


Хайде, новата седмица дойде, а ние днес ще се занимаваме с течните металически червила Bell Liquid Metal Lipsticks. Много ми беше интересно да пробвам такива червила, защото имах определени очаквания от разни видеа и снимки. 


Bell Liquid Metal Lipsticks идват в много сладки и момичешки опаковки. Цената и това, къде могат да се намерят не са ми под ръка в момента, но веднага щом разбера ще ви осведомя.


Апликатора на червилата е стандартен и удобен за нанасяне, малко по-мъничък от обичайното, но все пак прецизен и нанасянето е лесно с него.


Цветовете, които получих са Don't Stop 01 (в ляво на горната снимка) и  Look So Fine 04 (в дясно на горната снимка).
Don't Stop 01 е розово-златист цвят, който изглежда много нежно суотчнат.
Look So Fine 04 също е много нежен розово-бронзов цвят.
И двата цвята са много силно пигментирани, но лично аз не бих ги носила самостоятелно, а по-скоро като топъри върху други червила. Подобен начин на нанасяне много ми харесва като ефект, можете да видите как изглежда на снимката по-долу. 


Червилата имат много лека текстура, комфортно се усещат, не лепнат и не изсушават устните. Имат много приятен сладникав аромат, който бързо изчезва след нанасяне. Като трайност издържат няколко часа преди да изчезнат от устните. 


За мен тези металически течни червила на Bell бяха доста интересни за тестване, но както казах и по-горе не бих ги носила самостоятелно просто, защото не са моите цветове и изглеждам нелепо с тях. Иначе са много сладки като дизайн на опаковката и със сигурност ако ми отиваха щях да си ги нося с кеф. Но понеже не съм от хората, които разхищават ще си ги нося като топъри върху другите ми червила.

*Продуктите са ми изпратени от PR.

You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥