EcoTools 360 Ultimate Blend Brush Set - Ревю

by - март 22, 2019Здравейте, момичета!

Честит петък и честита пролет :)

Днес ще ви разказвам за впечатленията ми от EcoTools 360 Ultimate Blend Brush Set. Тези четки ми бяха станали нещо като фикс-идея и нямах търпение да ми паднат в ръчичките, а още по-хубаво е, че успях да ги хвана на промоция и цената им беше супер изгодна. Най-вече интерес в мен предизвика формата им.


EcoTools 360 Ultimate Blend Brush Set  е сет от три четки, които се използват за нанасяне на кремообразни течни продукти върху лицето - ФДТ-ен, коректор, руж, хайлайтър и тн. 
Редовната им цена е над 30 лева, аз успях да ги взема за малко над 20лв. Предлагат се онлайн или в магазини Лили.

Четките са изработени от синтетичен косъм и еко материали.


Както ви казах формата на четките беше нещото, което ме впечатли, тъй като са по-различни от стандартните, заоблени са и нямат ръбове както стиплинг-четките например. Това ви дава възможност да използвате цялата повърхност на четката и да достигате до зони, които по-трудно бихте покрили с обикновена четка за ФДТ-ен например.


Друго интересно е, че косъмчетата са много гъсто разположени и първоначално изпаднах в лек шок как ще ги почиствам, защото всички знаем какво се случва с четките след нанасяне на ФДТ-ен. 


При първоначален поглед и трите ми изглеждаха с еднаква гъстота на косъма, но се оказа, че не е така и това го установих докато ги пробвах с различни продукти. 
Начина на нанасяне с тези четки е доста особен и първоначално трудно се свиква, но след няколко опита успях да усетя как стават нещата. Реално всички сме свикнали с четка да използваме потупващи или отсечени движения, докато с тези четки основно движението е кръгообразно. Знам, че ви звучи странно, но съм опитала да заснема демо, което можете да видите в края на публикацията.


Косъмчетата са здраво закрепени за основата на четките, не съм имала проблем след прането им до сега и дори един косъм не съм видяла да пада от тях. Дръжките на четките са леки и удобни и стоят стабилно в ръката.


Най-голямата от трите четки е Ultimate Buff, която може да се използва за нанасяне на база, ФДТ-ен или контур, например. Косъмчетата са гъсто разположени. С тази четка се покрива доста голяма площ от лицето, но на мен не можа да ми стане любима поради факта, че трябва много време да преливам с нея за да не останат черти. Винаги след четка използвам гъбка за грим за да изравня хубаво основата, но в случая мисля, че можеше да е по-добре и да не се получават черти. Измива се най-лесно от трите.

Средната четка Ultimate Pop е по-гъста от Buff четката, по предназначение може да се използва за контур и кремообразен руж. За мен това е най-добрата четка в комплекта, защото може да се използва всъщност за всичко - и за ФДТ-ен и за коректор. И ги нанася и прелива уникално добре. С нея правя целия грим на лицето си и я използвам за всички продукти (без сенки, разбира се). Много голям плюс е, че е заоблена по ръбовете и много добре покрива труднодостъпни зони, като например под очите и около носа. Минус е, че се измива много трудно и задължително поне 10 минути ми минават в търкане и сапунисване докато я изчистя напълно.

Най-малката четка Ultimate Cover е подходяща за коректор и контур на носа например. Не мога да кажа, че ми харесва особено и рядко посягам към нея. Също е с доста гъсто разположени косъмчета, но някак си не прелива добре коректора. За контур обаче е доста добро решение. Измива се сравнително лесно. 


Продуктите, нанесени с тези четки изглеждат много естествено върху кожата. Ако обичате да контурирате лицето си с кремообразни продукти мога смело да ви заявя, че с тези четки ще получите най-добре прелетия контур, който можете да постигнете. Ако трябва да обобщя обаче бих казала, че сета не си заслужава редовната цена. Ако трябва да избирам само една от тези четки, то бих избрала Ultimate Pop, защото за мен това е най-добрата четка, която съм използвала някога и може да се използва за абсолютно всичко - контур, ФДТ-ен, коректор, руж... 
Много бих се радвала, ако тази четка някой ден се предлага самостоятелно. А вие имате ли си любима четка за нанасяне на ФДТ-ен?
You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥