Nivea Sleeping Melt-In Mask Q10 Power - Ревю*

by - март 15, 2019


Здравейте, бютита.

В днешната публикация ще ви разкажа за впечатленията си от една от новите нощни маски на Nivea - Nivea Sleeping Melt-In Mask Q10 Power. Преди известно време от марката ми изпратиха трите им нови нощни маски, като аз избрах да тествам тази като най-подходяща за моята кожа, а останалите две подарих.


Nivea Sleeping Melt-In Mask Q10 Power идва в стандартна за марката опаковка. Количеството е 50 мл., като според описанието на опаковката би стигнала за 12 употреби, а цената варира, но е около 17-18 лева. 
Маската обещава подхранване на кожата, стягане и по-отпочинал вид на сутринта, като е обогатена с 50% повече коензим Q10 и креатин. 

Съдържание:


Консистенцията й е като на крем за лице, а аромата е също обичайния за марката "нивейски" аромат.
Нощните маски за лице в последната година-две станаха много популярни и марките се надпреварват да пускат такива продукти. Реално имаме ли нужда от такъв продукт? Според мен е малко излишно, но ако кожата ви има нужда от допълнително подхранване не е лоша идея да използвате такава маска 1-2 пъти в седмицата, защото през нощта кожата ни усвоява много по-лесно продуктите, които нанасяме. Nivea Sleeping Melt-In Mask Q10 Power е насочена към жени над 35 години и ще си кажете защо реших точно нея да пробвам? Защото първо не вярвам на цифри, отбелязани на опаковките, и второ - защото кожата ми вече има необходимост и от анти-ейдж грижа.


След като измия лицето си преди лягане нанасям от маската подобно на крем за лице. Всъщност усещането е абсолютно същото, предполагам разликата идва само от обявеното по-високо съдържание на някои съставки в маската спрямо стандартния им нощен крем от тази серия.
Маската попива за около 20 минути при мен. Не оставя лепкаво или мазно чувство върху кожата. 


Като резултат от използването й кожата ми изглежда по-хидратирана и сутрин е по-гладка. Не мога да кажа дали стяга и влияе върху бръчки обаче. Като цяло Nivea Sleeping Melt-In Mask Q10 Power ми харесва като консистенция и това, че не оставя лепкав филм, а и има много приятен, макар и лек ефект. Предполагам добре ще се отрази на жени с по-суха кожа. 

*Продукта ми е предоставен за тест от PR.

You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥