Trend It Up 2 in 1 Camou Make-Up & Concealer - Ревю

by - март 08, 2019


Здравейте, прекрасни!

Честит празник на всички момичета, жени и майки. Бъдете здрави, обичани и щастливи. Нека дните ви бъдат слънчеви и топли като днешния :)

Ревюто днес е посветено на един нов за мен ФДТ-ен, който както голяма част от продуктите, които виждате напоследък е непознат и непопулярен - Trend It Up 2 in 1 Camou Make-Up & Concealer. Не знам защо, но в последно време имам голямо желание да тествам и да пиша за продукти, които не са известни.

Trend It Up 2 in 1 Camou Make-Up & Concealer идва в стъклена опаковка - тежка, но стабилна. Количеството е стандартно - 30мл, а цената е около 10-12 лева (отново по спомен). Можете да го намерите в ДМ.

Съдържание:


ФДТ-ена идва с помпичка. Обещава пълно покритие и има "glow" ефект, така че ако сте фенове на матовите ФДТ-ени този можете да го подминете, както и да спрете да четете до тук :)


Цвета, който взех е 007 - мисля, че е най-светлия цвят, предлагаха се още три освен него. Има жълт подтон. Не се окислява през деня, което ценя особено много във всеки един подобен продукт. Няма специфичен и натрапчив аромат. Като консистенция е една идея по-гъст (в сравнение с Catrice HD например).


Не се усеща тежък на кожата. Лесно се прелива и не изглежда изкуствено. За мен най-удобния начин за нанасянето му е с четка за ФДТ-ен и след това минавам с блендер за пълно преливане.


Като покритие мога да го определя като средно към пълно, като позволява наслояване, докато постигнете покритието, което желаете. 
Финиша е по-скоро наистина glow, но не е нещо фрапиращо. Обаче през деня започва много да лъщи, така че една лека пудра отгоре няма да е излишна. Според мен е много подходящ за по-суха кожа. 
Пробвах да го използвам и като коректор под очите - става, но не е толкова покривен за тази зона. Иначе, както виждате и от снимките успява добре да изравни тена и да прикрие проблемните зони.


Няма как да не кажа, че Trend It Up 2 in 1 Camou Make-Up & Concealer ми стана любимец още от първото нанасяне най-малкото заради цвета, който ми пасна идеално. Не оксидира, което ми е много важно. Освен това се държи прилично добре през деня, като не се размества и свлича, единствен минус е, че започва много да лъщи. Няма ефекта на маската, който често се получава с по-покривни ФДТ-ени. 

Дали бих го препоръчала - да, на тези от вас, които са с по-суха кожа, но искат нещо с по-силно покритие.


You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥