Trend It Up Brow Liner Waterproof - Ревю

by - март 04, 2019


Здравейте, бютита!

Честита Баба Марта и честит национален празник! В днешния почивен ден съм се отдала на почивка и писане на новите постове за седмицата. Днес ще ви споделя и на кратко моите впечатления от молива за вежди Trend It Up Brow Liner Waterproof.


Trend It Up Brow Liner Waterproof е водоустойчив молив за вежди - автоматичен е и има вградена четчица. Цената му е около 7 лева, можете да го намерите в ДМ. 


Както казах молива е автоматичен, не е тънък и прецизен като Catrice Slim'mattic, a по-скоро наподобява формата на популярните моливи за вежди на ABH. 


Макар и с по-особена форма, молива може да рисува както по-плътни линии, така и по-тънички.


Четчицата в другия край на молива е удобна, достатъчно гъста за да среше и подреди добре веждите, както и да прелеете молива с нея.


Предлаганите цветове не ми се видяха много - не видях да има налични по-светли цветове, за това и взех 015, който е една идея по-тъмен за мен.


Молива е доста по-икономичен от този на Catrice, но не ми допада особено факта, че е една идея по-мек за моя вкус, по-трудно мога да си нарисувам косъмчета (макар и да има възможност да се рисуват тънки линии с него) и не изглежда толкова естествено. Иначе много бързо успявам да си оформя веждите с него, но резултата не ми допада. Наистина съм го тествала под душа дали е водоустойчив и е такъв. Сваля се с дегримьор или мицеларна вода.

Зная, че много хора го харесват най-малко поради факта, че е автоматичен и е икономичен до някъде. Но като резултат от рисуване и запълване не мога да получа естествения вид, който постигам с прецизния молив на Catrice. Все пак ще си го изхабя до края, но бих си помислила наистина дали да го купя отново.
Надявам се, макар и картичко това ревю да ви е било полезно.You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥