Колекцията ми от лакове на Trend It Up - заслужават ли си?

by - март 25, 2019


Здравейте!

Пожелавам ви да имате една страхотна седмица, изпълнена с усмивки и успехи!

Днес ще ви разкажа за лаковете на Trend It Up и моята мини колекция. Знаете, че марката предлага и много грим продукти, за някои от тях съм писала вече, но някои от лаковете им също са много добри според мен и заслужават поне малко внимание. 
Както всички продукти на Trend It Up, така и лаковете можете да намерите в ДМ.
Основата Perfect Ridgefiller е от типа на запълващите - изглажда нокътната плочка и лака се нанася по-равномерно отгоре. Винаги съм имала проблем с релефа на ноктите ми, като здравина са ок и нямам нужда от заздравители. Тази база се оказа много сполучлива и си върши работата много добре. Покрива ноктите с едно нанасяне и изсъхва бързо, изглажда всички неравности. Много по-лесно нанасям цветни лакове върху нея. Четката е тънка и стандартна.

Топ лака Instant Volume ме грабна най-вече с описанието за обем. Всички, които слагате гел-лак знаете как ноктите изглеждат по-обемни и лъскави. Аз не слагам гел-лакове и никога не съм, но ми харесва как изглеждат, за това и винаги съм търсила топ, който освен да запазва цвета по-дълго, да има и силен блясък и да придава т.нар. обем. Този го прави - придава силен блясък и ефекта на гел, но не е особено траен и в сравнение с любимия ми Gel Look на Perfect не запазва цвета за повече от 3-4 дни. Четката е тънка и стандартна. Изсъхва сравнително бързо.


Trend It Up Double Volume & Shine 350 подобно на топ лака би трябвало да изглежда като гел след нанасяне. И изглежда наистина. Самостоятелно има достатъчно блясък, но задължително трябва да се носи с топ, защото не е много издържлив. Цвета е покривен и дори на едно нанасяне се получава плътен, непрозрачен цвят. Изсъхва сравнително бързо, а четката е малко по-широка и много удобна за работа.

Trend It Up Nail Foundation бях объркала за обикновен лак, но се оказа база, която изглажда цвета на ноктите. Да ви кажа честно не бях особено впечатлена - цвета прозира, съхне бавно и не е моето нещо. Когато нанесете лак отгоре, той захваща основата и става едно уникално размазване.


Минитата No1 Nail Polish са изключително сладки и се предлагат много забавни и интересни цветове.
Аз имам 112, 240 и 250. Лаковете имат стандартна четчица. Цветовете са покривни на едно нанасяне, но за по-силен цвят ми трябват 2 слоя. Като трайност се държат прилично самостоятелно, но най-добре да използвате топ лак отгоре.

No1 Nail Polish 112 е любимия ми пролетно-летен лимонен цвят, който не е точно жълт, а е много нежна комбинация между жълто и зелено. Цвета е покривен, не става на черти и не прозира.

No1 Nail Polish 240 е цвета, който нося около Коледа - металически тъмен червен цвят, който изглежда много добре както на дълги, така и на къси нокти.

No1 Nail Polish 250 е малко по-екстравагантен цвят, който отново е металик. Ярък лилаво-розов цвят, който особено много харесвам за лятото.


Ако следите блога знаете, че съм голям фен на лаковете на Perfect и Golden Rose. Лаковете на Trend It Up не им отстъпват по качество. Харесвам изравняващата база и мини лаковете най-много от показаните и със сигурност бих продължила да си купувам от тях.
А вие пробвали ли сте лаковете на Trend It Up?
You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥