Любими продукти - Април, 2019

by - април 23, 2019


Здравейте, бютита!

Зная, че още сме далеч от края на месеца, но пък вие пожелахте да видите кои бяха любимите ми продукти за април още днес, така че нямаше как да подмина желанието ви.

Днес ще ви покажа кои продукти влизат в графа любими, а също и някои стари любимци, които използвам от много дълго време и реших да им отдам почести отново :)


 видяхте скоро в отделно ревю. Използвам този крем редовно в последния месец и бързо успя да стане любим. Има си и някои забележки, които можете да прочетете в ревюто, не ми е достатъчен за пълна хидратация, но добре изглажда кожата и го използвам под крема ми за лице и под сквалана. Имам усещането, че и леко успя да изсветли някои петънца от пъпки, които имам.

Zoya Rosehip Oil 
използвам от страшно дълго време, а количеството е като на нов продукт. Супер икономично олио за лице, нанасям го само вечер, а сутрин кожата ми изглежда по-свежа от обичайното. Голям минус е, че оцветява всичко, до което се докосне и попива бавно в кожата. Но пък заради ефекта, който има върху кожата ми бих прежалила 1-2 калъфки за възглавница :)

също скоро ви показах заедно с още два продукта от серията. Харесва ми, защото косата ми става по-мека и се разресва по-лесно, а в същото време не я отежнява и омазнява допълнително.

Lavera Sensitive 24h Deodorant* 
е най-любимия ми продукт против изпотяване от дълго време насам. Има изчистен състав, нежен е към кожата и в същото време съм доволна от ефекта - успява да неутрализира миризмата и намалява изпотяването при мен.


е палитрата, към която посягам най-често през април. С нея си правя лек всекидневен грим, който бързо трансформирам в по-тежък. Цветовете са добре пигментирани и са в чудесна комбинация. Писала съм отделно ревю за палитрата, в което можете да видите суотчове и мнението ми.

пък е червилото, което не свалям (освен нощем). Много дълготрайно и издържливо, цвета ми е любим и е точно този, който винаги съм търсила. Виждахте го доста напоследък и не е учудващо, че ми е любимо за април.

Essence Liquid Ink Eyeliner
е очната линия, която използвам последните 2-3 години и не бих заменила за друга. Наситена, изсъхва бързо, не се разлива, а четката е супер удобна за тези, които обичат да работят с четка, а не с писец.

също си има отделно ревю тук в блога. Беше случайно попадение, а в момента не оставам без него. Много ми харесва, че се разпръсква като облак, а не като струя и запазва грима ми непокътнат цял ден. 


Е, това бяха любимците ми за април. Надявам се да ви е било интересно и да сте открили нещо ново в този пост :)
*Продуктите, отбелязани със * са ми предоставени от PR.


You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥