Alverde Body Butter Set - Ревю

by - април 01, 2019Здравейте, бютита!

Пожелавам ви една положителна и слънчева нова седмица!
Понеделнишки отново няма да ви натоварвам с дълъг пост, а ще ви разкажа по-кратичко за впечатленията ми от сета с кремове/масла за тяло на Alverde, който получих от моя близка приятелка за Коледа, но съм сигурна, че все още можете да го срещнете в ДМ.


Alverde Body Butter Set идва в прекрасна картонена опаковка, която е идеална за подарък. В нея са събрани три крема за тяло, всеки по 50ml и с различен аромат - на боровинки, къпини и малини.


Бурканчетата са първото нещо, в което се влюбих - малки, компактни, стъклени и удобни за пътешествия. Капачката е на винт и няма опасност да се отворят в багажа.
Консистенцията на кремовете не е гъста, не са мазни, попиват бързо и омекотяват добре кожата. Не оставят следа след като попият. Не знам защо, но за мен това не са масла за тяло, както е написано на опаковката - за мен маслата са с много по-гъста и твърда дори консистенция, докато това са си типични кремове.


Ароматите са автентични и ухаят точно на това, което трябва. Най-наситен е аромата на боровинката и на мен ми е най-любим от трите.


Използвам тези кремчета почти всеки ден върху кожата на тялото и определено ги харесвам. Може би не са най-великия продукт за тяло на света, но ухаят много добре, имат страхотна опаковка и най-вече се отразяват добре на кожата и я омекотяват. Много ми напомнят на Soft Me кремовете на Nivea, като тук състава е една идея по-добър.

Препоръчвам този сет на всички, които търсят готин подарък или искат да имат нещо хидратиращо за тялото под ръка и то в различни аромати. Ако сте фенове на червените плодчета определено ще бъдете очаровани от ароматите събрани в този сет.
You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥