Bell HYPOAllergenic Lightening Concealers & 5 in 1 Make-Up Foundation - Ревю*

by - април 26, 2019
Здравейте, момичета!


Днес с нетърпение ще ви разкажа за няколко нови продукта от марката Bell. Преди седмица получих новия им 5 в 1 фон дьо тен и трите нови коректора за лице, които подложих на тест и ги носих всекидневно за да мога по-скоро да ви споделя мнението си.
Първо за серията HYPOAllergenic. Писала съм и преди за продукти от тази серия на Bell (можете да откриете всички ревюта чрез търсачката и ключова дума bell) и честно казано много ми харесват всичките им продукти. Серията е насочена към чувствителна кожа и чувствителни очи, към хора със свръхчувствителност и проява на алергии. Предлагат се различни продукти - фдт-ени, коректори, пудра, червила, спирали, сенки и др. 
Днес ще видим как се справят коректора за осветляване на околоочната зона, който е един от трите под името Bell HYPOAllergenic Lightening Concealers и ФДТ-ена  5 in 1 Make-Up Foundation.


Започвам с фон дьо тена 5 in 1 Make-Up Foundation. Не бях използвала подобен продукт от страшно много време и нямах никакви очаквания. ФДТ-ена идва в компактна опаковка с вградено огледало и гъбичка за наансяне (която аз не използвам). Може да се прилага като праймър, фдт-ен, коректор, пудра и като слънцезащита, тъй като е снабден със SPF 25. По описание се води матираща  крем-пудра, но за мен си е ФДТ-ен от всякъде.


Предлагат се 2 цвята, като моя е доста светъл за кожата ми в момента (02 Sand).
Нанасям го с четка, а не с гъбичката в опаковката и съм много доволна от естествения вид, който има върху кожата. Не се окислява, не се врязва в линиите и сухи участъци по кожата.


 5 in 1 Make-Up Foundation има мазна текстура. Дали успява да матира ми е трудно да кажа, по-скоро при мен има сатенен финиш. Покритието му както казах е много добро - за мен е средно, като позволява наслояване, но няма особена разлика в крайния резултат. Използвах го и като праймър под други продукти и в  никакъв случаи не е тежък и не се усеща върху кожата. 
Не смея обаче да го използвам като пудра върху ФДТ-ена, защото подозирам, че тогава ще изглежда по-тежко върху лицето.
Има задоволителна издържливост, не ми се е размествал и свличал през деня, но определено има нужда от леко напудряне в Т-зоната през деня.
Според мен е много подходящ за суха и нормална кожа, за мазна не мисля, че ще е достатъчно матиращ.
Изключително голям плюс за мен е наличието на слънцезащитен фактор SPF 25 - определено бих залагала на него през лятото, ако не беше в толкова светъл цвят и много се надявам по-тъмния да ми пасне.


Коректорите Bell HYPOAllergenic Lightening Concealers също са много интересни. Имам лош опит с коректори от този тип "писалки", но тези се оказаха много добри и нямат нищо общо с този на Essence например.
Общото и за трите коректора е, че имат лек стягащ ефект, наличие на силициеви частици, които отразяват светлината и са много леки като формула.


Бежовият коректор (02) служи за прикриване на тъмните кръгове под очите и е единственият от трите, който съм тествала. Лилавият (04) се използва за освежаване на тена, прикривайки обезцветявания, жълтеникави и сивкави участъци по кожата. Зеленият се използва за прикриване на зачервяванията по кожата.


Коректорите са от типа на писалките, с вградена четчица, която при завъртане на гърба на опаковката се напоява с продукт. Четката е много мека и не наранява кожата, а механизма сработи бързо при мен, защото знаете че често с такива опаковки има проблем с изкарване на продукта.


Цвета на озаряващия коректор за под очите според мен е перфектен - нито ми е тъмен, нито прекалено светъл и се слива добре с кожата ми. Като нанасяне - много е лесно. Консистенцията му е малко по-течна, но се прелива чудесно, има средно покритие, но не знам дали е заради частиците в него или нещо друго зоната под очите ми изглежда много добре след като го нанеса. Стои много естествено и не е тежък.
Най-важното за мен - не се окислява и не се врязва в линиите под очите. Малко по-мазен е и не засъхва като други коректори, но фиксиран с пудра не помръдва цял ден.
Не съм усетила стягащ ефект на кожата от него. Според мен е много подходящ за всички със суха околоочна зона.


На горната снимка : в ляво - чисто лице без грим; в средата - нанесен коректор Bell HYPOAllergenic Lightening Concealer 02 под очите; в дясно - нанесен и  5 in 1 Make-Up Foundation.

Цената на ФДТ-ена е около 18 лева, а на коректорите около 10 лева. Продуктите на Bell можете да откриете в store.bg, дрогерии Be Fit, както и в още няколко онлайн магазина и в по-малки козметични магазинчета.

Харесвам продуктите на Bell от край време и това не е поради факта, че получавам продукти за ревю - просто продуктите им са добри. Марката все още не може да се наложи като много популярна, но съм сигурна, че ако пробвате някой техен продукт и вие ще ги харесате.
А вие следете профила ми в Instagram (@beauty.by.zori), защото тези дни една от вас ще има възможност да си спечели два от коректорите, както и малка изненада от мен.
*Продуктите ми бяха предоставени от PR.


You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥