Bell HypoAllergenic Shimmering Loose Powder - Ревю

by - април 15, 2019


Здравейте и успешна нова седмица на всички!

Понеделнишки отново ще имаме кратко ревю, явно в понеделниците ще стане традиция да пиша по-кратки публикации, но пък и продуктите, които планирам за началото на седмицата обикновено са такива, за които няма как да се изпише много. Но нека не се отклонявам - днес ще ви разкажа за една пудра, която смятах за бронзър... до днес и това е Bell HypoAllergenic Shimmering Loose Powder :D Bell HypoAllergenic Shimmering Loose Powder идва в малка и компактна пластмасова опаковка. Има налична и гъбичка за нанасяне, но аз не я използвам, защото не ми е удобна. Пудрата намерих в едно малко магазинче за козметика в провинцията, в София също можете да намерите продуктите на Bell в по-малките дрогерии или онлайн. Цената й беше около 10 лева.


Bell HypoAllergenic Shimmering Loose Powder е прахообразна шимър-пудра, която аз обърках за прахообразен бронзър, но по-скоро може да се използва като хайлайтър. Може да се използва върху цялото лице или върху най-изпъкналите части на лицето - скули, нос... А защо не и върху цялото тяло през лятото.


Объркването ми, че е бронзър идва от там, че когато пробвах тестера на него беше отбелязано, че е бронзър и наистина беше, но съм грабнала друга опаковка, която няма нищо общо с това, което пробвах на ръката си. Бях учудена когато се прибрах, че няма цвят и когато прочетох името осъзнах, че всъщност съм грабнала просто шимър-пудра.


Бях леко разочарована, но пък от друга страна цвета ми хареса. Пудрата е много фина, златистите частички в нея също. Нанесена върху кожата прави много фин воал и няма риск да заприличате на диско топка. Аз обичам да я нанасям понякога върху цялото лице, понякога само върху скулите над бронзъра. Пудрата не изсушава кожата, има добра трайност и си седи на лицето цял ден до като не я свалите. 

Цвета не е прекалено бляскав и наситен, но можете да наслоите и да получите доста "лъскав' ефект, който си личи особено на слънце. За нанасяне използвам четка за руж, като единствен недостатък са прекалено големите дупки на "солничката", които понякога пускат доста количество пудра.


Случайно или не се радвам, че тази пудра ми попадна в ръцете. Напоследък съм в тренда с лъскавата кожа и тази пудра много добре се вписва. На момичета с мазна кожа не знам дали ще се хареса, тъй като едва ли биха искали кожата им да изглежда още по-лъщяща. Много добре работи с всичките ФДТ-ени, които използвам и е удачен вариант за светли кожи. 
Обаче сега го мисля бронзъра - дали да го купя и него или...? :D

You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥