Flormar Silk Matte Liquid Lipstick 02 Fall Rose - Ревю

by - април 22, 2019


Здравейте, момичета!

Най-любимото ми червило ever днес е обект на ревю и нямам търпение да ви споделя колко много всъщност харесвам Flormar Silk Matte Liquid Lipstick.


Червилата на Flormar заглеждам от дълго време, особено след като прочетох колко много момичета ги харесват. И ето ме един ден в Лили - седяща и мигаща на парцали пред щанда на Flormar си взех цвета 02 Fall Rose и си го отнесох вкъщи с усмивка.

Имах ли нужда от още едно червило в този популярен розово-пепеляв цвят - ми, не, ама усещах, че това червило ще е готино.
Цената му беше около 5 лева намалено, иначе е около 7-8 лева (ако бъркам ме поправете). Можете да ги откриете в Лили и ДМ.


Четката на червилото е стандартна - не е много голяма, но пък е прецизна и лесно можете да очертаете контура на устните. Червилото има съвсем лек сладникав аромат, който не е натрапчив.


Цвета съм се опитала да го хвана, но с тази играеща светлина наистина беше трудна задача.

Все пак ако трябва да го опиша - розов пепеляв цвят, според мен повече клони към студената гама. Много е деликатен като цвят и подхожда на различни гримове. Нося го и в ежедневието и при поводи.


Текстурата му е много нежна - подобна на мус. Финиша е пълен мат и червилото засъхва доста бързо. Лично при мен не съм усетила да се впива в устните и да ги изсушава, но определено се усеща че е там - не е от червилата, които няма да усетите, че сте нанесли.
Обаче като трайност е бетон - не помръдва цял ден, много е издържливо и дори след хранене и пиене на течности си седи и не помръдва. Е, ще е проблем ако ядете мазни храни, но мисля, че няма нещо, което да устои на мазен дюнер примерно:D 

И в крайна сметка ако трябва да оставя само едно червило в колекцията си, то това ще бъде точно Flormar Silk Matte Liquid Lipstick и точно в този цвят 02 Fall Rose.

А кое е вашето любимо червило? Споделете ми в коментар :)  You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥