Нова серия от Nivea - MicellAir Rose Water - Ревю*

by - април 03, 2019


Здравейте момичета!

Днес с голямо удоволствие ще ви разкажа малко повече за два от новите продукти на Nivea - мицеларна вода с розова вода и мицеларен измивен гел за лице отново с розова вода.
Розовата вода всъщност е новата и обединяваща тази серия на Nivea. Както знаете не съм фен на аромата на рози, но останах приятно изненадана от аромата на тези продукти, който всъщност доста се различава от представата ми за аромат на роза. Но нека не избързвам с описанието, продължавайте да четете...


От Nivea ме изненадаха със супер сладка пратка, която включваше мицеларна вода (двуфазна) и почистващ гел за лице от серията им, която е обогатена с розова вода. Продуктите вече са заредени в дрогериите, а цените са приемливи и в нормалния ценови диапазон за марката (между 7 и 10 лева).


Ще започна с измивният гел MicellAIR Micellar Rose Water Washing Gel. Обичам да си разнообразявам рутината по почистване на лицето и нямах търпение да пробвам този гел. По описание може да се използва за всички типове кожа. Розовата вода както знаете има много плюсове и полезно действие за кожата (тонизира и овлажнява), така че не се учудвам, че и Nivea решиха да заложат на нея като съставка (а най-готиното е, че до колкото разбрах марката използва българска роза). И като говорим за състав:


Гела е с много приятен аромат противно на очакванията ми. Има я розовата нотка, но примесена с нещо свежо. Като почистване ми хареса - не люти на очите, сваля добре грим, като в същото време не изсушава и опъва кожата. След като подуша лицето си го усещам хидратирано и все едно съм нанесла тънък слой крем отгоре. В никакъв случай чувството не е неприятно, напротив. С една дума мога да опиша този гел като свежест - това усещам след измиване на лицето с него.


MicellAIR Micellar Rose Water with Oil е двуфазна мицеларна вода, която също е подходяща за всички типове кожа. Преди употреба трябва да разклатите бутилката за да се смесят олиото и мицеларната вода.

Съдържание:


Харесвам двуфазните води най-вече поради факта, че свалят бързо спирала и водоустойчив грим. При тази на Nivea обаче не ми харесва това, че лицето ми остава страшно мазно след употребата й и задължително трябва да измия лицето си с топла вода след това. А миенето е доста продължително, защото мазния филм е доста упорит. До някъде разбирам каква е идеята да се получава така - вероятно целта е кожата да бъде обгрижена още по време на почистването и до някъде да елиминира нуждата от крем за лице примерно, но някой дали наистина би заместил крема с мицеларна вода? Ако не обръщате внимание на такива неща, то подминете този коментар, но бях длъжна да го споделя.
Аромата отново е лек и приятен, не е типичния розов и силен аромат, който имат много продукти със роза като съставка.Ако трябва да обобщя - гела MicellAIR Micellar Rose Water Washing Gel е много добър според мен и би се харесал на много от вас. От двата продукта този харесвам повече, защото не люти на очите,нежен е и освежава кожата ми.
Мицеларната вода не е лоша също, но бих я използвала само в екстремни ситуации, когато имам да свалям по-тежък грим и трудна за сваляне спирала. Ако сте фенове на двуфазните води все пак можете да й дадете шанс, може пък и да ви изненада приятно.*Продуктите са ми предоставени от ПР.
You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥